Unilever este în căutare de noi colegi pentru Fabrica de Produse Alimentare din Ploiești

Unilever este în căutare de noi colegi pentru Fabrica de Produse Alimentare din Ploiești

Împreună punem viitorul pe mesele românilor!

Unilever, unul dintre principalii producători mondiali care comercializează bunuri de larg consum, își mărește echipa Fabricii de Produse Alimentare din Ploiești, având disponibile în acest moment poziții de Operator Mașini Ambalat și Tehnician Producție. Prima etapă de recrutare este în curs de desfășurare, iar candidații eligibili care se potrivesc profilului căutat, vor fi contactați în cel mult două zile din momentul în care și-au depus CV-ul.

Încă din 2006, de când am deschis Fabrica de Produse Alimentare Unilever Ploiești, am avut obiectivul de a oferi produse de calitate și de a schimba viețile oamenilor în bine. De-a lungul timpului am reușit să transformăm unitatea de producție locală, oferind branduri și produse cu tradiție, iubite și apreciate de zeci de ani de către români. În acest moment scriem un nou capitol în care continuăm să ne dezvoltăm, să aducem tehnologie în trend cu tendințele globale din industria alimentară, să ne mărim portofoliul de produse și să ne extindem piața de desfacere. Astăzi, căutăm noi colegi, cu o viziune comună cu a noastră – oameni responsabili cărora le plac lucrurile bine făcute, care sunt serioși și au dorința de a face bine, profesioniști care știu ce aduc la masă. Colegii noștri reprezintă forța de mișcare din spatele tuturor brandurilor din portofoliul companiei, ei sunt echipa puternică și dedicată alături de care punem viitorul pe mesele românilor. Îi invităm pe toți cei interesați să ni se alăture și împreună să ducem mai departe tradiția de a face bine”, a declarat Silviu Damoc, Director Fabrică Unilever România.  

Construită în jurul viziunii de a crea o lume mai bună și de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor, compania Unilever are o echipă de peste 149.000 de angajați și un portofoliu de peste 400 de branduri la nivel global. Produsele Unilever sunt alese zilnic de cel puțin 2.5 miliarde de consumatori din 190 de țări din întreaga lume.

În România, povestea Unilever a început odată cu primele importuri de produse în anul 1991 și s-a consolidat prin achiziția Fabricii Dero din Ploiești în anul 1995. Tot în Ploiești, în anul 2006, a luat naștere Fabrica de Produse Alimentare Unilever prin contopirea a trei fabrici: fabricile de margarină din Târgu Mureș și Bulgaria și fabrica Knorr din Otopeni. Cele două fabrici, alături de fabrica Betty Ice din Suceava și Good People din București, sunt parte din familia Unilever South Central Europe, distribuitorul unora dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri și produse de către consumatori: Knorr, Delikat, Dero, Omo, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Magnum, Algida, Ben & Jerry’s și multe altele.

Compania oferă un pachet de compensații si beneficii motivant: salariu atractiv în funcție de poziția ocupată, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă în valoare de 20 RON/zi, decont transport, plan medical, până la 5.000 RON cumulat pentru primele de Paște, vacanță și Crăciun, bonus trimestrial de performanță, 10% bonus lunar pentru program de 12h.

Cei interesați de un loc la masa Fabricii de Produse Alimentare din Ploiești pot trimite CV-ul la adresa [email protected], pe WhatsApp la numărul 0720 175 175 sau la sediul fabricii din Bdul. Republicii, nr. 219, Ploiești.

Unilever urmăreşte crearea unui viitor mai bun, în fiecare zi. Îi ajutăm pe oameni să arate bine, să se simtă bine şi să ia ce e mai bun din viaţă, cu branduri şi servicii care sunt beneficie atât pentru consumatorii noştri, cât şi pentru alţi oameni. Unilever este unul dintre liderii globali pe piaţa bunurilor de larg consum  cu operațiuni puternice în peste 100 de țări și vânzări în peste 180 de țări.  În regiunea din sud-centrul Europei, grupul Unilever desfăşoară operaţiuni pe pieţele produselor alimentare, de îngrijire personală şi de îngrijire a locuinţei, prin Unilever South Central Europe şi Unilever România. Unilever South Central Europe, cu sediul în Bucureşti, coordonează operaţiunile de marketing şi vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova. Unilever România coordonează operaţiunile de pe platforma industrială de la Ploieşti.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related