Nordis Group anunță lansarea Fundației Nordis. În prag de Sărbători, fundația ajută peste 800 de copii și familii defavorizate

Nordis Group anunță lansarea Fundației Nordis. În prag de Sărbători, fundația ajută peste 800 de copii și familii defavorizate

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, anunță lansarea Fundației Nordis în această iarnă. Cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, fundația se mobilizează împreună cu alte asociații umanitare pentru a ajuta peste 800 de copii și familii defavorizate ce locuiesc în zonele vulnerabile din București și din țară.

Misiunea fundației este de a susține excelența în educație, oferind copiilor șansa la un viitor echilibrat în România. Fundația Nordis, alături de Nordis Group, continuă astfel seria proiectelor menite să susțină valorile din țara noastră. Prin recenta inițiativă Romania NOW, a cărei primă fază a fost concursul de fotografie, dezvoltatorul a dorit să pună în lumină frumusețea și potențialul României, cu scopul de a crea un brand de țară puternic.

În luna decembrie, Fundația Nordis și-a propus să ajute cu alimente, îmbrăcăminte, rechizite și jucării copii și familii defavorizate din București. O mare parte dintre persoanele voluntare fac parte din echipa dezvoltatorului imobiliar Nordis Group și s-au mobilizat pentru a ajunge la cât mai multe familii din centrele de plasament și zonele vulnerabile din București. Un alt proiect în derulare luna aceasta este campania “Încalţă un înger”, acţiune organizată împreună cu Asociaţia Dragoste Desculţă. Obiectivul acestei campanii este acela de a sprijini câteva școli din judeţul Vaslui prin donarea a 551 de pachete ce conţin încălțăminte, haine de iarnă, jucării, cărţi și dulciuri. 

“Cu fiecare activitate în care ne implicăm, dorim să punem România într-o lumină pozitivă și să creăm o tradiție la nivel local din a promova potențialul uriaș al copiilor, al generațiilor următoare, al viitorului țării noastre. Echipa se implică în activităţi prin care se dorește sprijinirea familiilor cu acces limitat la resurse și educație pentru a le acorda, în timp, șansa la o viață normală, pentru a trezi speranţa și optimismul de a lupta împreună și de a spera la un trai mai bun în România”, susţine Irina Poștoacă, președintele fundaţiei.   

Inițiativele fundației nu se opresc aici. În 2022, fundația intenţionează să înființeze o serie de centre sociale și educaționale, precum și un sistem de burse de merit prin care să faciliteze accesul la resurse și la educație al copiilor din familii defavorizate și al copiilor instituționalizați, aflați în sistemul de protecție a copilului.

Fundaţia Nordis și-a început activitatea în luna decembrie 2021 și dorește să sprijine excelența în educație, oferind șansa la un viitor echilibrat într-o Românie mai bună. Președintele Fundaţiei, Irina Poștoacă, se implică în mod direct în toate acţiunile fundaţiei ce se desfășoară în colaborare cu alte asociaţii umanitare pentru a oferi sprijin copiilor defavorizați din România.   

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related