PepsiCo România obține pentru al nouălea an consecutiv certificarea internațională Top Employer

PepsiCo România obține pentru al nouălea an consecutiv certificarea internațională Top Employer

PepsiCo România a obținut pentru al nouălea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top, acordată de Top Employers Institute din Olanda. Compania este recunoscută și certificată pentru angajamentul demonstrat în crearea de oportunități semnificative pentru angajații săi, oferindu-le posibilitatea să dobândească noi abilități și o carieră de succes într-un loc de muncă divers și incluziv.

Suntem mândri că am obținut această certificare din partea The Top Employers Institute pentru al nouălea an consecutiv. Recunoașterea ca Angajator de Top dovedește faptul că PepsiCo Way, cultura noastră organizațională, creează un mediu de lucru în care fiecare dintre colegii noștri talentați pot fi ei înșiși. Oamenii noștri sunt cel mai mare atu al nostru și vom continua să ridicăm ștacheta în ceea ce privește incluziunea și talentul în cadrul companiei, tocmai de aceea investim constant în dezvoltarea echipei noastre, motorul principal din spatele succesului nostru.”, a declarat Annie Griffith-Swain, HR Director PepsiCo East Balkans.

„Reflectând asupra anului solicitant care, la fel ca cel anterior, a avut un impact asupra organizațiilor din întreaga lume, PepsiCo a continuat să demonstreze că dorește să mențină standarde excelente pentru desfășurarea activităților angajaților. În acest context, organizațiile din întreaga lume au continuat să facă față provocărilor pieței de muncă, aflată în continuă schimbare, în timp ce au lucrat cu perseverență pentru a asigura un impact pozitiv asupra propriilor angajați. Ne bucurăm să aplaudăm și să felicităm organizațiile care au fost certificate ca Top Employers în acest an, în țările în care activează”, a declarat David Plink, CEO Top Employers Institute.

PepsiCo a fost, de asemenea, recunoscută drept Global Top Employer pentru al doilea an consecutiv în 2022.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor sondajului său privind cele mai bune practici de Resurse Umane. Sondajul acoperă 6 domenii de resurse umane, abordând 20 de subiecte care includ: strategia legată de angajați, mediul de lucru, atragerea noilor talente, învățare, bunăstare, diversitate și incluziune și multe altele. Prin acest program au fost certificați  peste 1.800 de Top Employers din 123 de țări de pe cinci continente.

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste 67 miliarde dolari venit net în 2019, adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker și Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, printre care 23 de branduri ce generează fiecare peste 1 miliard de dolari în vânzări anuale.

Ceea ce ne ghidează este viziunea noastră de a fi lider global în industria alimentară și de băuturi răcoritoare conform conceptului “Câștigă cu sens”, care reflectă ambiția noastră de a câștiga un loc pe piață în mod sustenabil și integrează sensul în toate aspectele strategiei de business.

Top Employers Institute este autoritatea globală pentru recunoașterea excelenței în Practicile de resurse umane. Ajutăm la accelerarea dezvoltării acestor practici pentru a dezvolta piața muncii. Prin Programul de Certificare Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. Înființat în urmă cu peste 30 de ani, Top Employers Institute a certificat peste 1857 de organizații din 123 de țări/regiuni. Acești Angajatori de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 8 milioane de angajați la nivel global.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related