The Economist Impact Events prezintă conferința Romanian Business & Investment Roundtable la București, în 29 martie 2022

The Economist Impact Events prezintă conferința Romanian Business & Investment Roundtable la București, în 29 martie 2022
  • Harper Reed, antreprenor în domeniul high tech și CTO în administrația Obama și John Bruton, fost prim-ministru al Irlandei, sunt guest speakeri la eveniment
  • Participă speakeri internaționali, reprezentanți ai guvernului, manageri de top și lideri din mediul de business
  • Partenerul principal al evenimentului: Vodafone Romania

The Economist  Impact  Events, în parteneriat cu reprezentanții săi oficiali  Hazlis & Rivas și Oxygen, anunță Conferința ROMANIAN ROUNDTABLE BUSINESS & INVESTMENT, intitulată "Există motive de optimism pe termen lung?", care va avea loc în data de 29 martie 2022, la București. Printre vorbitorii principali la masa rotundă se numără antreprenorul american în tehnologie și fostul CTO în administrația Obama, Harper Reed, și John Bruton, fostul prim-ministrul irlandez care a contribuit la transformarea economiei țării în "Tigrul celtic" și într-una dintre  țările cu cea mai rapidă creștere din lume.

Evenimentul va evidenția perspectivele României în peisajul european și global post-pandemie și va reuni lideri de business și factori de decizie din România și alte țări din Europa de Sud-Est. La conferință vor participa speakeri de top, oficiali guvernamentali, lideri și reprezentanți importanți ai mediului de afaceri din România și din regiune.

Conferința The Economist debutează cu două teme critice pentru începutul acestui an: perspectivele României în 2022, așa cum sunt acestea percepute de jurnaliștii publicației The Economist și modul în care Europa ar putea susține o redresare economică de durată. În plus, dezbaterea va analiza atractivitatea României pentru investitorii internaționali și va evalua perspectivele sectorului energetic, pe fondul nevoii crescute pentru securitate in domeniul energiei, dar si al obligațiilor privind reducerea emisiilor de carbon. Mai mult, conferința The Economist va pune accent pe influența tehnologiei în era post-pandemie și se va concentra asupra riscurilor cibernetice și progreselor tehnologice care remodelează economia globală.

Vodafone este partenerul principal al evenimentului The Economist Romanian Business & Investment Roundtable. Alți sponsori ai Conferinței The Economist România 2022 sunt ENEL, Banca Transilvania și Intesa Sanpaolo Bank.

The Economist Impact Events oferă companiilor, guvernelor și fundațiilor oportunitatea de a accelera schimbarea și dezvoltarea. Conferințele The Economist integrează materiale de cercetare, studii și articole pertinente, într-un canal media recunoscut, înglobând competențele pentru care The Economist Group este renumit. Agenția de comunicare integrată Hazlis & Rivas si Oxygen sunt reprezentanții oficiali ai The Economist Impact Events din România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related