Cargus lansează o nouă ofertă de abonament cu până la 600 de expedieri gratuite

Cargus lansează o nouă ofertă de abonament cu până la 600 de expedieri gratuite
  • Noul abonament Cargus destinat companiilor oferă o serie de beneficii inovatoare, fără costuri suplimentare;
  • Garantează menținerea prețurilor pe toată durata abonamentului;
  • Oferă un tarif fix pentru colete de până la 20 kg;
  • Companiile care aleg noile abonamente de la Cargus vor putea concura cu marii retaileri și în privința costurilor de livrare;

Cargus lansează o nouă ofertă promoțională, inovatoare și  valoroasă pe piața de curierat din România, destinată companiilor. Având la bază modelul abonamentelor de telefonie mobilă, oferta reduce pentru antreprenori și întreprinderi mici costurile de expediere și chiar prețurile pentru produsele livrate. În acest fel, clienții companiei de curierat Cargus vor putea concura cu alte entități din industrie nu numai în ceea ce privește prețul bunurilor, ci și costurile de livrare.

Inovația ofertei nu constă doar în modalitatea de decontare cu clientul, ci și în calcularea prețului de livrare în funcție de greutatea transportului (între 1 - 20 kg), fără praguri de greutate suplimentare. Până în prezent, această metodă era disponibilă doar pentru cei mai mari retaileri din România (Altex, eMag).

Cargus propune, prin noua sa ofertă destinată companiilor, prețuri deosebit de avantajoase. Astfel, prin achiziționarea abonamentului MAXI BUSINESS 200, pe o perioadă de 24 luni, prețul pentru un pachet cu greutatea de până la 20 kg va fi de la 10,22 lei +TVA. În plus, abonamentul MAXI BUSINESS 200 include 200 de expedieri / lună, la care se adaugă alte 25 de expedieri lunare oferite ca bonus. În acest fel, în 24 de luni, clienții vor beneficia de 600 de expedieri gratuite extra.

Din noua ofertă Cargus face parte și prețul promoțional pentru expedierile tip Click & Collect (colete expediate din Ship & Go cu destinație Ship & Go), care începe de la 6,42 lei + TVA.

Noua ofertă de abonament Cargus este, totodată, o garanție de menținere a prețului pe toată durata contractului (12 sau 24 de luni), compania de curierat obligându-se să nu modifice în nici un fel tarifele percepute în timpul valabilității abonamentului.

Oferta include și alte servicii care nu presupun costuri suplimentare:

  • zonă extinsă de livrare;
  • tarif fix pentru colete de până la 20 kg;
  • notificări gratuite trimise prin e-mail și SMS către destinatari;
  • facturare o singură dată pe lună;
  • acces 24/7 la aplicaţia online WebExpress, pentru generare și urmărire ușoară a notei de transport;
  • integrare cu cele mai populare platforme eCommerce.

O trăsătură distinctivă a noii oferte de abonament este caracterul periodic, care va fi valabil doar pentru antreprenorii care semnează un contract cu Cargus până la data de 30.04.2022 (ofertă limitată).

Cargus este cea mai experimentată companie de pe piața de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat printr-o rețea națională de 200 Ship & Go, unde clienții pot ridica sau trimite pachete pentru livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 de centre operaționale și o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creștere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related