Amenajări Smart Luxury „la cheie”, un nou serviciu marca Delta Studio

Amenajări Smart Luxury „la cheie”, un nou serviciu marca Delta Studio

După lansarea în 2021 a primului proiect de dezvoltare imobiliară propriu, compania românească Delta Studio adaugă un nou serviciu în oferta de soluții pentru amenajări: Interioare Smart Luxury la Cheie. Conceptul presupune integrarea tuturor etapelor unei amenajări, de la proiect la execuție, optimizarea bugetului și asumarea responsabilității întregului proiect de către Delta Studio, ca project manager. Soluția dezvoltată vine în întâmpinarea nevoii emergente din piață de a contracta servicii integrate. Totodată, aceasta reflectă strategia asumată a companiei de a furniza clienților interioare complete.

Soluția amenajărilor de Interioare Smart Luxury la Cheie se bazează pe două direcții de dezvoltare urmărite de companie pe parcursul ultimului an: extinderea biroului propriu de arhitectură, DSD – Delta Studio Design, și dezvoltarea diviziei de montaj și execuție DSM – Delta Studio Manoperă.

„Misiunea Delta Studio Design este de a oferi clienților amenajări de excepție, care să îi reprezinte și de care să se bucure alături de familie și prieteni. Baza oricărui proiect este înțelegerea nevoilor și afinităților clientului, pentru a crea interioare confortabile, cu estetică armonioasă. Arhitecții din echipă au deopotrivă empatie, creativitate și cunoștințe tehnice solide”, a declarat Yvonne Toader, arhitect membru OAR și Manager al Departamentului de arhitectură Delta Studio Design.

DSD – Delta Studio Design, cel mai mare birou de arhitectură de interior din România

Biroul de proiectare Delta Studio Design este cel mai mare birou de arhitectură de interior din România și are o capacitate de a derula peste 400 de proiecte pe an. DSD a fost premiat de două ori la concursul European Property Awards din Londra și a primit o distincție în cadrul Anualei de Arhitectură București. Biroul numără în prezent la nivel național 20 de arhitecți cu experiență în domeniu, absolvenți ai universităților de profil din țară și internaționale.

Echipa de arhitecți oferă clienților amenajări Smart Luxury, un concept propriu dezvoltat de Delta Studio, care aduce o serie de avantaje: Designul propus urmărește cele mai noi tendințe la nivel internațional; Fiecare propunere este susținută de o ofertă concretă de produse, alese de la branduri internaționale – astfel, orice design este 100% implementabil; Fiecare proiect este personalizat în funcție de nevoile și preferințele clientului; Arhitecții Delta Studio Design urmăresc întodeauna să se încadreze în bugetul clientului; Prin experiență și creativitate, arhitecții propun asocieri de produse și soluții de design care pun în valoare spațiul și creează efecte artistice. Astfel, bugetul este optimizat și valorificat la maximum.

MAsculine - Apartament pentru Vladimir Drăghia. Premiul Best Residential Interior Private Residence Romania, Concursul European Property Awards 2020-2021, Londra

„De-a lungul timpului, am urmărit să aducem pe piață soluții de design inovatoare, dar și să ne încadrăm într-un buget moderat, pentru a face luxul accesibil. Astfel a apărut conceptul Smart Luxury – un lux abordat cu inteligență, care se adresează unor clienți raționali, atenți la felul cum își cheltuiesc bugetul, dar interesați să facă și o investiție durabilă. Designul de calitate aduce valoare spațiului, iar această valoare se menține în timp”, a declarat Dragoș Bonea, General Manager Delta Studio.

De la concept, la execuție: Divizia DSM – Delta Studio Manoperă

Calitatea unei amenajări se sprijină atât pe un concept valoros, cât și pe o execuție profesionistă. Este deja cunoscut faptul că foarte mulți clienți care încep o amenajare reclamă problemele din șantier cauzate fie de necunoașterea specificațiilor tehnice, fie de lipsa de coordonare sau de lipsa de calificare pentru execuția lucrărilor.

Vernis Sunrise Villas – Proiect de dezvoltate imobiliară Delta Studio Properties. Premiul Residential Development Romania, Concursul European Property Awards 2021-2022, Londra. Distincția Marketing Amenajări Rezidențial în cadrul Anualei de Arhitectură București 2021

Tocmai de aceea a fost creată Divizia DSM – Delta Studio Manoperă: pentru a oferi clienților posibilitatea de a contracta manopera de la aceeași entitate care oferă produsele și proiectarea. Integrarea DSM în structura Delta Studio permite companiei să realizeze management integral de proiect și să ofere garanție pentru lucrarea executată.

Proiect recent Delta Studio Design

„Design&Build este o tendință din ce în ce mai puternică în piața amenajărilor interioare. Foarte mulți clienți realizează că prin contractarea unui proiect complet, la cheie, câștigă timp și scapă de stresul din șantier. Prin oferta DSM – Delta Studio Manoperă, putem avea controlul implementării proiectului, pe măsura designului pe care îl promovăm”, a declarat Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Pentru a promova noul serviciu oferit, Delta Studio organizează în perioada 15 februarie – 15 martie o campanie prin care oferă 20% discount pentru produse și 25% discount pentru servicii de proiectare primilor 50 de clienți înscriși. Campania urmărește în același timp să informeze publicul despre avantajele unei amenajări la cheie și să promoveze conceptul Smart Luxury – luxul care devine accesibil.

 Proiecte diverse realizate de Delta Studio Design

DELTA STUDIO SRL este o companie de design și soluții pentru amenajări interioare, înființată în 1996, care a început activitatea pe piața din România, prin importul de gresie și faianță. În prezent, DELTA STUDIO SRL operează o platformă de soluții susținută de o comunitate de profesioniști din sfera arhitecturii, designului de interior și construcțiilor. Compania comercializează un portofoliu vast de produse dedicate amenajării de interior, atât prin intermediul celor zece magazine proprii, disponibile în cele mai importante orașe ale țării, cât și online, pe deltastudio.ro. În prezent, compania și-a extins serviciile prin prisma celor 3 ramuri: DSD – Delta Studio Design, care oferă servicii de proiectare și design de interior, DSM – Delta Studio Manoperă, care oferă servicii de montaj și implementare a proiectului și Delta Studio Properties, divizia de construcții și imobiliare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related