Make Nights Epic cu Galaxy S22: un eveniment online interactiv dedicat generației Z, ce marchează lansarea gamei Galaxy S22 în România

Make Nights Epic cu Galaxy S22: un eveniment online interactiv dedicat generației Z, ce marchează lansarea gamei Galaxy S22 în România

Samsung Electronics România prezintă Make Nights Epic Show cu Galaxy S22, un eveniment online care celebrează generația Z și pasiunile acesteia și marchează lansarea oficială a seriei Galaxy S22 în România.

Evenimentul de lansare #MakeNightsEpic a adus împreună într-un spectacol total de fotografie, gaming, dans și muzică unii dintre cei mai iubiți influenceri din Team Galaxy, precum și artiști din România. Evenimentul a dezvăluit, prin intermediul invitaților, cum se pot transforma nopțile într-unele epice cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație incorporate în noua serie Galaxy S22.

Deschiderea evenimentului a fost marcată de Tiberiu Dobre, Head of MX Division, Samsung România & Bulgaria. Tiberiu a subliniat principalele caracteristici ale noii game: performanță ridicată pentru sesiunile lungi de gaming sau multitasking, camere foto profesionale pentru cele mai reușite fotografii și filmări indiferent de lumină, precum și baterie puternică pentru sesiunile de binging ale celor mai iubite seriale.

Prezentatorul evenimentului a fost Cuza, membru al trupei Noaptea Târziu. Acesta și-a provocat invitații să împărtășească din experiența lor cu noile Galaxy S22. Astfel, Sînziana Iacob, creatoare de conținut, a experimentat funcția îmbunătățită Night Mode, realizând o sesiune foto în București pe timp de noapte cu ținute fashion. Tedereu, gamer și membru Nexus România, a organizat o sesiune de mobile gaming, testând performanța și rezistența seriei Galaxy S22.

Am așteptat cu nerăbdare lansarea noii serii Galaxy S22 și ne bucurăm de faptul că și fanii Galaxy simt același entuziasm. Aceste noi telefoane sunt cele mai puternice create vreodată de Samsung. Știm cât de importante sunt camerele foto, bateria puternică, display-ul și viteza de procesare pentru publicul nostru și credem că seria Galaxy S22 este cea mai bună alegere”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of MX Division, Samsung România & Bulgaria.

În cadrul evenimentului a fost prezentată, în premieră, și platforma AllOut, noua inițiativă Samsung România pentru tinerii sub 25 de ani.

„Publicul tânăr este unul dintre punctele centrale în strategia locală de comunicare și ne dorim să facem trecerea de la proiecte punctuale desfășurate pentru cei din Generația Z la o platformă integrată, care să reunească toate inițiativele noastre pentru acest target, despre care știm deja că nu mai reacționează la tactici clasice de comunicare. Vom aduce AllOut la viață printr-o serie de inițiative diverse, de la proiecte de conținut la campanii de brand sau evenimente în jurul pasiunilor acestora: gaming, muzică și divertisment. Ne bucurăm că am putut să anunțăm aseară și primul proiect pe care îl vom desfășura sub platforma AllOut: albumul 22 Epic Nights” a adăugat Simona Panait, Head of Marketing Division, Samsung România & Bulgaria.

În cadrul evenimentului a fost prezentat și albumul 22 Epic Nights, produs de Marius Moga și echipa DeMoga Music, producție susținută de Samsung România; acest parteneriat marchează o premieră în industria locală - fiind primul album curatoriat de un brand de tehnologie, ce este dedicat în întregime creatorilor care își găsesc energia noaptea (fie ei muzicieni, skateri, designeri, graffiti artists etc). Galaxy S22 este partenerul lor cel mai potrivit, atât prin inovațiile tehnologice cu care vin noile modele în frunte cu capabilitățile Nightography, dar și prin angajamentul de a oferi o scenă celor care își găsesc inspirația începând cu ora magică de la care ziua întâlnește noaptea.

Această punte între tehnologie, muzică și creatori de conținut este foarte firească în contextul social actual, iar colaborarea dintre Samsung și casa de producție DeMoga Music este prima de acest fel. “22 Epic Nights” promovează 22 de nopți epice în anul 2022 alături de Galaxy S22, deci urmează 22 de piese super fresh, interpretate de un mix de artiști din Generația Z. Printre ei, îi regăsim pe Tedisaster și Gome, care interpretează prima piesă a albumului – “Play la idei” – lansată oficial în cadrul evenimentului “Make Nights Epic”. Albumul va explora mai multe genuri muzicale: electro, pop, dance, soul, trap.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related