Olympus România anunță oficial parteneriatul cu Chef Laura Eremia

Olympus România anunță oficial parteneriatul cu Chef Laura Eremia

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, are de acum un nou partener în bucătărie, Chef Laura Eremia, care va crea rețete inspirate de natură și de gama de băuturi 100% vegetale Carpos. Parteneriatul se bazează pe valori comune, precum pasiunea pentru bucătăria de calitate, grija față de ingredientele atent alese și respectul față de natură și oameni.

Laura Eremia este una dintre participantele îndrăznețe ale celui mai nou show TV culinar al primăverii. Chef acreditat, cu misiunea de a redefini mâncatul sănătos, Laura conduce o afacere locală prosperă – cel mai nou concept de produse fără zahăr, low carb, realizate din ingrediente premium, de origine controlată, preponderent de la producători locali. Prin produsele realizate, Chef Laura Eremia își propune să demonstreze că mâncarea sănătoasă, fără zahăr adăugat, poate avea un gust la fel de bun precum produsele populare din bucătăria clasică.

„Privim cu încredere și bucurie în viitorul parteneriatului cu Chef Laura Eremia, ale cărei preparate reprezintă o sursă de inspirație pentru oamenii care vor să descopere beneficiile unui stil de viață echilibrat. Filosofia Olympus se bazează pe respect pentru natură, mediu înconjurător și oameni, valori care se vor reflecta și în colaborarea cu Laura”, a declarat Mădălina Toma, Director Marketing Olympus Foods România.

„Parteneriatul cu Olympus, un brand cu renume pentru calitatea produselor din portofoliu, a venit în mod natural. Pasiunea mea pentru un stil de viață sănătos, pentru tot ce înseamnă produse realizate din ingrediente  naturale, m-a condus către descoperirea băuturilor 100% vegetale Carpos, pe care le folosesc constant în rețetele mele. Sunt extrem de încântată că voi avea ocazia să împărtășesc cu voi beneficiile acestei game, la fel de plină de personalitate ca mine”, a declarat Chef Laura Eremia.

Prin acest parteneriat, Olympus și Chef Laura Eremia își propun să redefinească percepția oamenilor legată de varietatea alimentară a unui stil de viață sănătos, să aducă gust și inovație în bucătăriile de acasă și să ajute la implementarea unor schimbări mici, însă de impact pentru susținerea unei alimentații echilibrate pe termen lung.

Proiectele pe care le vor derula în mediul online, pe canalele de brand Carpos și pe paginile Laurei Eremia, vor aborda, într-o manieră simplă și gustoasă, rețete clasice considerate nesănătoase, cu scopul de a inspira abordarea unui stil de viață sănătos și echilibrat în rândul comunităților.  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related