124.000 de livrări prin OLX au salvat Școala din Lădăuți

124.000 de livrări prin OLX au salvat Școala din Lădăuți

OLX, lider al pieței locale de anunțuri generaliste și unul dintre cele mai vizitate site-uri din România, a răspuns nevoilor constante ale consumatorilor, lansând o experiență de cumpărare/vânzare îmbunătățită pentru toți cei care accesează platforma și care aleg Livrarea prin OLX.

Serviciul de Livrare prin OLX permite tuturor consumatorilor să primească și să expedieze colete pe întreg teritoriul României, în condiții de siguranță, să câștige timp, evitând diversele deplasări și traficul, să economisească bani cu ajutorul costurilor preferențiale.

În luna septembrie a anului trecut, OLX a demarat un proiect de renovare a școlii din Lădăuți, județul Covasna, menit să ofere acces la condiții mai bune de educație și formare tuturor celor 90 de copii înscriși la această unitate de învățământ. Astfel, modernizarea școlii din Lădăuți a fost posibilă cu ajutorul comunității utilizatorilor OLX, prin simpla folosire a serviciului de livrare – pentru fiecare comandă în platformă, expediată cu Livrare prin OLX, compania a trimis către școală materiale de construcții, necesare pentru repararea acesteia, la interiorul și exteriorul clădirii.

“Suntem extrem de bucuroși că am putut contribui la reabilitarea Școlii din Lădăuți și, pe această cale, la susținerea copiilor de a învăța într-un mediu sigur și modern. Am ales să investim în educație pe parcursul unei perioade dificile, cu multe transformări care au afectat în mod direct sistemul de învățământ. Demersul nostru nu ar fi avut șanse de reușită, însă, fără incredibila implicare a comunității utilizatorilor OLX – 124.000 de comenzi efectuate cu Livrare prin OLX au mișcat lumea spre mai bine și au dus la salvarea Școlii din Lădăuți.”, a declarat Theodor Filoș, Business Manager OLX.

Ce au cumpărat românii cu Livrare prin OLX? 

În perioada desfășurării campaniei de renovare a Școlii din Lădăuți (24 septembrie - 31 noiembrie 2021), cele mai cumpărate și vândute articole pe OLX au urmat tendințele sezoniere din platformă. Așadar, în topul celor mai tranzacționate produse s-au aflat cele din categoriile Modă și frumusețe (30%), Electronice și electrocasnice (22%), Sport, timp liber, artă (11%), Casa și grădina (6%), patru dintre cele mai populare domenii printre consumatorii OLX.

Mai mult, luna noiembrie a adus în platformă numeroase căutari ale utilizatorilor pentru cadourile de Crăciun destinate familiei și prietenilor. Conform datelor colectate, 44% dintre consumatori au făcut cunoscut faptul ca vor opta pentru cumpărăturile efectuate exclusiv online, majoritatea (51%) având la dispoziție un buget cuprins între 251 RON - 1.000 RON.

Tot în acest interval de timp, topul articolelor achiziționate cu ajutorul Livrării prin OLX a inclus (raportat la numărul total al livrărilor/subcategorie): Jocuri - jucării (16.100), Haine - Încălțăminte copii și gravide (14.300), Componente Laptop - PC (11.100), Laptop - Calculator - Gaming (10.200), Haine bărbați (9.800).

Pe de altă parte, orașele și regiunile care și-au adus cea mai importantă contribuție la procesul de renovare a școlii, prin alegerea serviciului de Livrare prin OLX, au fost: București – Ilfov (55%), Cluj (10%), Timiș (9%), Iași (8%), Brașov (6%), Bihor (5,5%), Prahova (5%), Constanța (5%), Dolj (4%) și Mureș (4%).

Cum funcționează serviciul de Livrare prin OLX?

Pentru vânzători, activarea serviciului de Livrare prin OLX se poate face direct din cont, în momentul adăugării anunțului, bifând opțiunea de livrare pentru anunțul în cauză. Pentru cumpărători, folosirea acestui serviciu se poate face direct din pagina anunțului dorit. Serviciul poate fi accesat atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil (Android, iOS), consumatorii având posibilitatea de a plasa comenzi sau de a da curs unei solicitări de livrare, într-un mod accesibil și sigur.

Care sunt avantajele serviciului de Livrare prin OLX? 

Livrarea prin OLX oferă beneficii exclusive pentru userii platformei: livrare cu verificare la destinatar, posibilitatea de a refuza coletul, avizarea destinatarului prin SMS, tarif preferențial cu până la 44% mai avantajos, spre deosebire de costurile standard. 

În plus, livrarea prin OLX, alături de cei doi parteneri ai platformei (FAN Courier și Poșta Română), oferă o vastă acoperire la nivel național, în aceeași măsură în mediul urban și cel rural. 

Prin FAN Courier:

  • Se asigură servicii de livrare de la ușă la ușă
  • Vânzătorii aleg data și ora pentru ridicarea comenzii de către curier
  • Cumpărătorii pot verifica pachetul înainte de plată și pot plăti numai în numerar
  • Vânzătorii primesc rambursul, bani în numerar sau prin transfer bancar

Prin Poșta Română:

  • Se asigură servicii de livrare de la oficiu la oficiu
  • Cumpărătorii pot să verifice coletul înainte de acceptare și pot plăti în numerar sau cu cardul
  • Vânzătorii primesc rambursul în numerar

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât și din aplicațiile mobile pentru iOS, Android și Huawei AppStore.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


OLX Group

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related