Tuborg România oferă locuri de muncă și cazare familiilor refugiate din Ucraina  

Tuborg România oferă locuri de muncă și cazare familiilor refugiate din Ucraina  

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în România, unii dintre aceștia în căutarea unei noi vieți pe teritoriul românesc. Tuborg România este alături de cei care doresc să își construiască în țara noastră o nouă viață, oferindu-le un loc de muncă și posibilitatea de a avea unde locui. Locurile de muncă oferite sunt la fabrica Tuborg de lângă București și sunt disponibile pentru diverse categorii de specialiști, în funcție de calificările fiecăruia. În special, vorbim despre domeniile producție, mentenanță și depozite, însă fără a se limita la acestea.

Cei care vor fi angajați, în baza prevederilor legale și a criteriilor profesionale,  vor avea asigurată și cazarea pe toată perioada contractului de muncă. Toți cei care își doresc un loc de muncă pot suna la numărul de telefon 0742.882.074 sau pot aplica pe [email protected].

„Prioritatea noastră rămâne grija față de oameni, indiferent de naționalitate. Toți merităm  să simțim siguranța unei familii în mijlocul căreia se regăsește starea de bine. Suntem solidari cu întregul popor ucrainean, lovit greu de aceste încercări. Este dificil să lași în urmă o casă, un job, o viață și să pornești către necunoscut, fără nicio garanție, mânat doar de speranța că mergi către mai bine. Încrederea și curajul lor merită aplaudate,  iar  noi, românii, și toți colegii de la Tuborg România, le suntem alături în aceste vremuri incerte. Astfel, am decis să contribuim cu o promisiune pe termen lung – să le oferim un nou început în țara noastră și posibilitatea de a face parte din comunitatea Tuborg România, prin asigurarea unui loc de muncă și a unei case, dar și integrarea în familia Tuborg. Ne bucurăm că autoritățile au creat un cadru legal pentru a putea face acest lucru cât de repede, având astfel posibilitatea de a oferi sprijin imediat celor care au nevoie”, a declarat Desiree Diaconescu, Vicepreședinte URBB (Tuborg România).

În acest moment, există deja o serie de joburi disponibile, iar Tuborg România va respecta toate termenele și procedurile legale în acest proces, în legătură directă cu autoritățile și ONG-urile care se ocupă de cetățenii ucraineni ajunși în România. În același timp, compania va asigura consiliere constantă celor care doresc să aplice, cu privire la procedură și detalii juridice.

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție greenfield. Tuborg România are o echipă formată din 750 de persoane și un portofoliu format din mărci premium și superpremium, internaționale și românești, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related