SPACE FOR UKRAINE. Globalworth sprijină eforturile de ajutor umanitar cauzate de războiul din Ucraina

SPACE FOR UKRAINE. Globalworth sprijină eforturile de ajutor umanitar cauzate de războiul din Ucraina
Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de EST, susține eforturile de ajutor umanitar cauzate de războiul din Ucraina, oferind 12.000 de metri pătrați din portofoliul din România și Polonia, sub motto-ul SPACE FOR UKRAINE.

Spațiile vor fi utilizate pentru a găzdui refugiați și a oferi suportul logistic aferent, precum și pentru depunerea și sortarea donațiilor. Acestea vor fi operate de autorități locale precum Primăriile orașelor București și Varșovia și ONG-uri ca Fundația Crucea Roșie sau Geeks For Democracy.

În România, Globalworth oferă două etaje în clădirea de birouri BOB din București care pot găzdui până la 700 de refugiați și un spațiu logistic în Chitila Logistics Hub, unde donațiile vor fi stocate și sortate înainte de a ajunge la cei care au nevoie. În Polonia, clădirea de birouri Warta Tower va găzdui până la 500 de refugiați.

 Criza umanitară în creștere din Ucraina, cu milioane de refugiați care trec granițele românești și poloneze, este o adevărată tragedie care necesită acțiuni semnificative. La Globalworth, noi am fost mereu alături de cei care au avut nevoie de ajutor și nu ar putea fi altfel acum, mai ales că această criză de neimaginat continuă să se desfășoare. Furnizarea de adăpost pentru refugiați și depozitarea alimentelor și proviziilor medicale reprezintă primul pas în eforturile noastre de sprijin umanitar, dar pe măsură ce nevoile celor afectați se schimbă, continuăm să analizăm diferite moduri în care putem ajuta. Sperăm ca o rezoluție de pace să fie atinsă cât mai curând posibil, afirmă Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group.                                                

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 240 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.2 miliarde de euro, la 31 decembrie 2021. Aproximativ 95,9% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related