Aplicația Cargus Mobile are peste 110.000 de descărcări și este pe primul loc în top aplicații de business, în Google Play

Aplicația Cargus Mobile are peste 110.000 de descărcări și este pe primul loc în top aplicații de business, în Google Play
  • Aplicația Cargus Mobile a fost lansată în luna noiembrie a anului trecut și permite utilizatorilor să urmărească coletele și să direcționeze livrarea către cel mai apropiat punct Cargus Ship & Go, direct de pe smartphone;
  • În doar cinci luni de la lansare, aplicația are peste 110.000 de descărcări, din Google Play și Appstore;
  • Conform similarweb.com, Cargus Mobile este pe primul loc în topul aplicațiilor de business gratuite din România, în Google Play și în top 10 aplicații utilitare în Appstore;

În cele cinci luni de la lansare, Cargus Mobile a devenit una dintre cele mai utilizate aplicații de business, din România. În luna martie, Cargus Mobile a ajuns la un total de peste 110.000 de descărcări din magazinele de aplicații online, Google Play și Appstore, de la lansare. Comparativ cu începutul anului, numărul de utilizatori s-a dublat, în luna ianuarie 2022 înregistrându-se aproximativ 53.000 de descărcări ale aplicației.

În primele 20 de zile ale lunii martie erau aproape 29.000 de descărcări ale aplicației Cargus Mobile din Google Play și Appstore, iar în luna februarie se înregistrau circa 27.000 de descărcări ale utilizatorilor de sisteme Android și iOS.

La doar o luna de la lansare, aplicația Cargus Mobile intra, deja, în top 10 aplicații de business din România, conform Google Play. De asemenea, în Appstore, aplicația a intrat în top 30 aplicații utilitare și era evidențiată ca o aplicație în trend pentru utilizatorii de sistem iOS.

“Aplicația Cargus Mobile oferă utilizatorilor posibilitatea de a face livrările vizibile, flexibile și ușor de gestionat și a devenit, într-un timp foarte scurt, un instrument inovator foarte util și apreciat de către clienții noștri. Cargus Mobile a fost desemnată “Cea mai bună aplicație a unei companii de curierat”, la Romanian Courier & Postal Services Business Awards 2021, iar plasarea ei în topul clasamentelor și tendințelor evidențiate în magazinele online de aplicații reprezintă încă o confirmare că suntem pe drumul cel bun și că eforturile depuse răspund nevoilor clienților noștri. Este, de asemenea, dovada faptului că inovăm la fiecare pas și că reușim să fim înaintea competiției, “a game changer” în industria de curierat”, a declarat Jarosław Śliwa, CEO Cargus.

Cele mai des utilizate caracteristici ale aplicației au fost opțiunea Track & Trace, care oferă instantaneu informații despre toate livrările Cargus și opțiunea de a redirecționa coletele la cel mai apropiat punct Ship & Go, pentru a fi ridicate ulterior de destinatari.

Pentru a păstra un caracter dinamic și flexibil al livrării, Cargus Mobile pune la dispoziția utilizatorilor mai multe oportunități de a gestiona procesul de livrare, prin aplicație:

  • Toate livrările Cargus sunt vizibile instantaneu în aplicația Cargus Mobile;
  • Actualizarea locului de livrare sau a datei de livrare;
  • Cu un singur clic, Utilizatorul/Destinatarul poate schimba destinațiain timp real. Pachetul poate fi redirecționat către un punct Ship&Go, de unde poate fi ridicat timp de până la 5 zile lucrătoare.
  • Conversații directe prin chat cu departamentul Cargus Contact Center;
  • Plata pentru livrarea coletului se poate face cu cardul, direct pe dispozitivul curierului, dar și cu PaybyLink în punctele Ship & Go.

O noutate absolută pe piața de curierat, dar deja cunoscută din aplicațiile de transport, o reprezintă ratingul curierului, prin care Cargus dorește să promoveze și să recompenseze activ curierii care oferă cele mai bine cotate servicii de livrare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related