Cargus încheie un parteneriat cu PayPoint și un-doi Centru de plăți pentru extinderea rețelei naționale SHIP & GO

Cargus încheie un parteneriat cu PayPoint și un-doi Centru de plăți pentru extinderea rețelei naționale SHIP & GO

Compania de curierat Cargus adaugă doi noi parteneri în rețeaua națională de puncte SHIP & GO: PayPoint și un-doi Centru de plăți, companii specializate în soluții de plată, cu un total de peste 30.000 de locații la nivel național.

Parteneriatul contribuie la extinderea rețelei Cargus SHIP & GO în cele mai importante orașe din țară. Până la sfârșitul acestui an, compania de curierat estimează că va ajunge la peste 2.500 de locații, oferind, astfel, clienților săi posibilitatea de a expedia, ridică sau returna mai ușor și mai ieftin un colet, alegând unul dintre punctele din proximitate. 

Primele puncte SHIP & GO în parteneriat cu PayPoint și un-doi Centru de plăți se vor deschide în unele dintre cele mai mari orașe din România, precum București, Cluj, Constanța, Brașov, Timișoara sau Oradea. În plus, Cargus va furniza și serviciul de integrare API, pentru a activa mai rapid mai multe locații.

"Parteneriatul cu două dintre cele mai mari rețele de servicii de plată din România, PayPoint și un-doi Centru de plăți, este doar unul dintre modurile prin care punem în practică promisiunea față de clienții noștri: furnizarea de servicii de livrare simple, intuitive, inspirate de nevoile și stilul lor de viață. Vom continua să dezvoltăm rețeaua națională SHIP & GO și să oferim soluții inovatoare, care contribuie la dezvoltarea pieței de comerț electronic din România și construiesc un ecosistem complet de livrare", a declarat Jan Verhesen, Out of Home Director, Cargus.

Principalele avantaje ale rețelei Cargus SHIP & GO:

  • Prețuri competitive. Punctele Cargus SHIP & GO reprezintă una dintre cele mai ieftine opțiuni de livrare, însemnând costuri totale reduse sau livrare gratuită.
  • Livrare rapidă. 94% dintre colete (expedieri) sunt livrate în următoarea zi lucrătoare.
  • Acoperire națională, puncte SHIP &GO situate în unele dintre cele mai importante orașe din România, în locuri accesibile și convenabile.
  • Destinatarii coletelor au multiple opțiuni pentru gestionarea dinamică a livrărilor și pentru plată. Aceștia pot ridica un colet în doar câteva secunde, prin scanarea unui cod QR.
  • Impact în business. Conectând magazinele online cu opțiuni de livrare eficiente, Cargus contribuie atât la creșterea vânzărilor, cât și la fidelizarea cumpărătorilor.

Rețeaua SHIP & GO are, în prezent, peste 700 de puncte, oferind, astfel, flexibilitate și rapiditate în expedierea și ridicarea coletelor. Livrările pot fi gestionate dinamic și redirecționate către un punct SHIP & GO preferat, fie utilizând aplicația Cargus Mobile, fie direct de pe site sau prin curier.

Cargus este cea mai experimentată companie de pe piața de curierat rapid din România. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, având în prezent peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat printr-o rețea națională de sute de locatii SHIP & GO, unde clienții pot ridica sau trimite pachete pentru livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 de centre operaționale și o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creștere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related