REHAU Window Solutions România este partener oficial al SHARE Interiors

REHAU Window Solutions România este partener oficial al SHARE Interiors

REHAU Window Solutions România este partener oficial al SHARE Interiors, evenimentul profesional organizat de SHARE Architects, dedicat arhitecturii, tehnologiei și designului spațiilor interioare din domeniile rezidențial, hoteluri și restaurante, comercial și birouri.

REHAU a pus mereu accent pe componenta estetică ce definște designul interior, având un portofoliu larg de produse care răspund noilor tendințe din domeniu. Soluțiile pentru uși și ferestre oferite de REHAU întregesc imaginea încăperilor și oferă confortul și siguranța pe care atât profesioniștii, cât și utilizatorii finali le așteaptă.

„Ne bucurăm că ne putem alătura unui eveniment care înțelege întru totul importanța dezvoltării unui spațiu modern și sigur. Tendințele în design se schimbă frecvent, iar oamenii au început să caute mai multe soluții care să le ofere un loc în care să se simtă în siguranță. REHAU a fost mereu în căutarea soluțiilor care să satisfacă această nevoie. Susținem toți partenerii noștri din această industrie care la rândul lor țintesc spre inovare și le oferim tot sprijinul nostru pentru a se dezvolta și ei în acest sens”, a declarat Paul Chipriean, Head of Window Solutions REHAU România.

Evenimentul SHARE Interiors va avea loc în data de 12 aprilie, la Hotelul Radisson Blu București. Evenimentul este structurat pe conferințe, workshopuri și expoziții și va aborda temele diverse, precum: good living architecture, smart building, lighting design și sound design.

REHAU Window Solutions va susține prezentări în care va comunica arhitecților prezenți despre beneficiile ferestrelor SYNEGO, atât din punctul de vedere al funcționalității lor, cât și din perspectiva de design.

„SHARE Interiors este un eveniment profesional dedicat arhitecților și designerilor de interior, care își propune să pună în contact specialiști și branduri lider în domeniu. Este foarte important să înțelegem cum evoluează noile tendințe în această piață, care sunt inovațiile în materie de tehnologii, materiale și design. Suntem bucuroși că avem susținerea REHAU Window Solutions România în implementarea acestui nou concept de eveniment care va reuni pe aceeași scenă experți de renume la nivel local și internațional”, a declarat Eusebia Mindirigiu, Head of Communication SHARE Architects.

Tabloul speakerilor alături de peste alți 35 de invitați,  reunește cei mai premiați și recunoșcuți arhitecți și designeri de interior din România împreună cu invitați speciali din Bulgaria, Grecia, Israel și Slovenia. De asemenea, vor avea loc și expoziții cu materiale inovatoare pentru arhitectură și design, arte și meșteșuguri.

Ordinul Arhitecților din România și Facultatea de arhitectură de interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu’’ sunt, de asemenea, parteneri ai evenimentului.

Grupul REHAU este specialist în soluții bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de aproximativ 3,4 miliarde de euro. Compania independentă, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajați în peste 190 de locații din întreaga lume. Compania are 12.000 de angajați în toată Europa și 8.000 în Germania. De mai bine de 70 de ani, REHAU lucrează pentru a face produsele din polimeri mai ușoare, mai confortabile, mai sigure și mai eficiente. Compania produce soluții pentru construcții, automobile și industrie și furnizează produsele sale inovatoare în întreaga lume.

REHAU are o istorie de 25 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane de euro în 2019.

Forumurile SHARE au devenit, în ultimii 25 de ani, o rețea esențială de networking pentru profesioniștii din industria construcțiilor și arhitecturii din Europa Centrală și de Sud Est. SHARE creează o platformă eficientă de cunoaștere și de înțelegere a diversității fenomenului arhitectural contemporan. În prezent, evenimentele SHARE au loc în 16 țări din Europa Centrală și de Sud Est, iar comunitatea SHARE Architects cuprinde peste 50.000 de membri din întreaga lume.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related