REHAU Window Solutions România este partener oficial al Bienalei de Arhitectură Transilvania 2021

REHAU Window Solutions România este partener oficial al Bienalei de Arhitectură Transilvania 2021

REHAU Window Solutions România este partener oficial al Bienalei de Arhitectură Transilvania (BATRA) 2021.

Tema ediției 2021, „(.com)unitate”, a inspirat REHAU Window Solutions România să se alăture inițiativei. REHAU a acordat întotdeauna o atenție deosebită comunităților în care activează și a înțeles cât de importantă este bunăstarea acestora. Soluțiile pentru uși și ferestre oferite de REHAU Window Solutions România sunt menite să asigure confort și siguranță tuturor celor care interacționează cu ele, de la profesioniști până la utilizatori finali, fiind adaptate și remodelate continuu în acord cu cele mai recente cerințe de pe piața construcțiilor.

„Suntem bucuroși să fim partenerii oficiali ai unui eveniment atât de special din domeniul în care activăm. De-a lungul celor peste 70 de ani de existență la nivel mondial, REHAU a căutat și a găsit soluțiile ideale pentru a se adapta oricărui context, iar soluțiile puse la dispoziție de companie au răspuns întotdeauna nevoilor și cerințelor actuale, grație capacității noastre de inovare pentru confort și siguranță. Suntem întotdeauna alături de partenerii noștri, profesioniștii din piață, cărora suntem gata să le acordăm sprijinul nostru, pentru a avea împreună rezultate benefice atât nouă, cât comunității”, a declarat Paul Chipriean, Head of REHAU Window Solutions România.

A cincea ediție a BATRA se desfășoară în perioada 15 -30 octombrie, simultan în Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare, Baia Mare și Alba Iulia, iar manifestările se încheie odată cu decernarea premiilor BATRA.

„Am ajuns la a cincea ediție de BATRA și, ca la fiecare ediție de până acum, ne dorim să fie un eveniment cu valoare educativă prin care să prezentăm activitatea membrilor  filialelor Ordinului Arhitecților din România participante, dar și să monitorizăm și să definim viziunea și direcția arhitecturii recente. Fiecare ediție are un concept bine definit, structurat ca un program cultural și educativ, cu vernisaje, expoziții, conferințe, ateliere, prezentări interactive, mese rotunde, tururi ghidate și gale”, a declarat Daniela Maier, președintele Ordinului Arhitecților din România - Filiala Transilvania.

Reprezentanții REHAU Window Solutions România vor avea ocazia să acorde și un premiu la evenimentul de final al BATRA 2021, pentru câștigătorul uneia dintre cele 17 secțiuni din acest an.

O parte dintre manifestările din cadrul BATRA 2021 vor fi transmise și online, pe pagina de Facebook a Bienalei de Arhitectura Transilvania.

Grupul REHAU este specialist în soluții bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de aproximativ 3,4 miliarde de euro. Compania independentă, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajați în peste 190 de locații din întreaga lume. Compania are 12.000 de angajați în toată Europa și 8.000 în Germania. De mai bine de 70 de ani, REHAU lucrează pentru a face produsele din polimeri mai ușoare, mai confortabile, mai sigure și mai eficiente. Compania produce soluții pentru construcții, automobile și industrie și furnizează produsele sale inovatoare în întreaga lume.

REHAU are o istorie de 25 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane de euro în 2019.

Bienala de Arhitectură Transilvania (BATRA) 2021, eveniment organizat de Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania, în parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din România Filiala Alba, Ordinul Arhitecţilor din România- Filiala Teritorială Bihor, Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Nord-Vest și Ordinul Arhitecților din România Filiala Satu Mare și cu sprijinul Ordinului Arhitecților din România, a ajuns la a cincea ediție. Bienala de Arhitectură Transilvania este o manifestare care face parte dintr-o serie de evenimente din cadrul programului OAR de finanţare a premiilor filialelor pentru arhitectură, pe bază de regulament propriu şi autonomie în organizare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related