[Optimism de business] Corina Gliga: Deci noi suntem J’ai Bistrot cu mica greșeală gramaticală acceptată. J’ai ca un fel de „mulțumim pentru găzduire”

[Optimism de business] Corina Gliga: Deci noi suntem J’ai Bistrot cu mica greșeală gramaticală acceptată. J’ai ca un fel de „mulțumim pentru găzduire”

J'ai Bistrot a început pe nepusă masă, la propriu, în Târgu Mureș, când o prietenă de-a Corinei Gliga, Alina Rump își căuta un showroom de expus mobila, iar curtea bunicilor ei i s-a părut o variantă bună pentru asta, doar să vină la pachet cu o terasă. Așa a început aventura J'ai în 2011, după care a urmat deschiderea la București, 2 ani mai târziu.

Memorabil este felul în care am pornit la drum cu partenera mea Alina Rump cu care ne cunoscusem cu 1-2 săptămâni înainte de a decide că ce idee bună avem. Ea căuta un spațiu pentru un showroom de mobilă, iar eu aveam casa bunicului meu care era goală de vreo 7 ani. Evident că era prea mică, dar fiind în curtea casei, i-am povestit că mi s-ar părea fain să fie acolo o terasă și ea a zis, hai să facem!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related