Vacanța începe la Weekend Sessions la Grădina Botanică. Pe 4 iunie se deschide un club al cititorilor de festival

Vacanța începe la Weekend Sessions la Grădina Botanică. Pe 4 iunie se deschide un club al cititorilor de festival

Weekend Sessions, evenimentul care readuce picnicurile și conexiunile culturale în Grădina Botanică a Universității din București, va lansa sâmbătă, 4 iunie, un club al cititorilor și o zonă dedicată schimbului de cărți. Vizitatorii mici și mari sunt invitați să aducă cărți pentru a face schimb de lecturi de vacanță.

 „Weekend Sessions este un eveniment care crește permanent, e adaptabil, deschis la nou și la colaborări cu parteneri culturali din diferite domenii. Pe 4 iunie lansăm un club al cititorilor și ne bucurăm să avem alături Readers Do Good prentru acest prim weekend. Cei mici sunt așteptați cu cărți cadou din colecția pentru copii”, a declarat Silvia Floareș,  fondator Weekend Sessions.

Programul weekendului constă în sesiuni muzicale, precum Private Venganza (rock alternativ), Duo Cristi Horia & Sorin Romanescu (jazz instrumental), Cristina Lupu (pop-indie), pe 4 iunie, urmate de performanțele celor de la Duo Harpă și Vioară (Evelina-Daiana Andrieș și Mateo Miu) și Alex Olteanu & Sorina Georgiana Rotaru (jazz) pe 5 iunie.

În ambele zile, particpanții vor putea lua parte la la sesiuni de poezie - performance cu Fanfarov & VonAim, sesiuni la Cortul Terapeutic cu psihoterapeut Ștefania Dudău, sesiuni de yoga cu Magda Bucur, ateliere creative și proiecții de film de la UNATC și Institutul Francez.

Seria de picnicuri culturale continuă timp de 4 luni, la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității din București, Șoseaua Cotroceni. Sesiunile vor reuni peste 150 de artiști locali și invitați speciali. Sesiunile de muzică se vor îmbina cu socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări, poezie sau dans contemporan, filme, discuții și dezbateri, ateliere pentru copii. Vizitatorii sunt invitați să își aducă pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția roditorfoodmarket.ro - platformă realizată cu suportul UniCredit Bank.

 

Locurile sunt limitate, costul unui bilet fiind de 60 de lei (online) sau 70 de lei (la Grădina Botanică). Biletele se pot achiziționa prin partenerii Eventbook, intrarea la eveniment făcându-se prin Șoseaua Cotroceni, nr.32.

Weekend Sessions este o platformă de socializare cu scop cultural în mijlocul naturii urbane. Am început în 2021 la Grădina Botanică a Universității din București unde am transformat un spațiu multivalent în prilej de experiențe memorabile cu sesiuni acustice de jazz, muzică clasică, pop-indie de la artiști independenți, picnic pe pajiște cu degustări de la antreprenori locali, proiecții de film în natură, momente de poezie. La ediția de anul trecut, au participat peste 100 de artiști independenți și 8000 de vizitatori au fost prezenți la întâlnirile Weekend Sessions care au însumat 14 evenimente pe parcursul a 7 săptămâni.

Weekend Sessions este un eveniment suținut de Aqua Carpatica, UniCredit Bank și Flash Lighting Services SA și găzduit de Grădina Botanică a Universității din București.

 Agenția de relații publice Golin este partenerul de comunicare al evenimentului Weekend Sessions.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related