Tendințele în arta culinară sunt anunțate la Food Bloggers Conference Summer Edition

Tendințele în arta culinară sunt anunțate la Food Bloggers Conference Summer Edition

Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat tuturor celor pasionați de gătit și comunității active în mediul online, revine cu o nouă ediție fresh, de vară, în format hibrid. Pe 8 iunie, la JW Marriott Hotel, creatori de conținut apreciați, chefs renumiți și profesioniști cu activitate recunoscută în domeniul culinar se reunesc pentru a oferi publicului multe informații utile și momente de inspirație într-o atmosferă de 5 stele.

Programul va fi alcătuit din 3 sesiuni delicioase și servit cu multe noutăți din lumea gastronomiei. Evenimentul va debuta cu o sesiune despre colaborarea cu brand-urile și derularea campaniilor în social media, alături de creatori de conținut și de bun gust.

Cea de-a doua sesiune va fi o discuție deschisă despre tendințe actuale în arta culinară, împreună cu antreprenori români care gestionează proiecte de succes și găsesc oportunități inedite.

Conferința se va încheia cu o discuție inspirațională alături de unii dintre cei mai renumiți chefs, unde participanții vor afla idei noi, bune practici și exemple relevante, ingredientele principale fiind entuziasmul și voia bună.  

Alături de noi la această ediție vor fi: Joseph Hadad (Chef), Cezar Munteanu (Chef), Nicolai Tand (Chef), Nico Lontras (Chef), Bogdan Alexandrescu (Chef), Geanina Staicu-Avram (Content Creator, Jamilacuisine.ro), Andra Constantinescu (Lecturer in Hospitality and Tourism Management, University of East London), Laura Eremia (Chef & Owner, Locasweets.ro), Melinda Teohari (Co-Owner Soro Lume & Owner Paninaro), Alexandra Blaș (Owner, Pickles), Ioana Romanescu (Pastry Chef & Owner Cupcake Philosophy), Greta Apostol (Food Stylist & Blogger, DeMancare.ro), Adina Chițu (Photographer & Food Stylist), Adriana Sohodoleanu (Doctor în Sociologia Practicilor Alimentare), Corina Dima (Blogger, De-corina.ro).

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se pot face pe foodbloggers.ro.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl Romania și cu sprijinul ShanShi, Nespresso, Cirio, Costa d‘Oro, Paste Baneasa, Kenwood.

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related