Glovo îl numește pe Iustinian Belghir noul General Manager în România și deschide în București cel mai mare birou din regiune, în proiectul U•Center

Glovo îl numește pe Iustinian Belghir noul General Manager în România și deschide în București cel mai mare birou din regiune, în proiectul U•Center

Glovo, una dintre cele mai importante platforme online care intermediază livrările rapide de produse, îl numește pe Iustinian Belghir noul General Manager în România și deschide în București biroul regional pentru Europa de Sud-Est, cel mai mare din regiune, în proiectul U•Center, situat în zona Tineretului.

Începând cu luna iunie a acestui an, Iustinian Belghir preia funcția de General Manager Glovo pentru România. Din această poziție, Iustinian va supraveghea operațiunile ce privesc dezvoltarea Glovo din România, o continuare firească a eforturilor companiei de a fi aproape de utilizatorii Glovo prin oferirea celui mai bun serviciu de pe piață, dar și prin adăugarea de noi parteneri și produse pentru a răspunde tuturor nevoilor. Totodată, Iustinian va gestiona buna desfășurare a proiectelor strategice care vizează creșterea businessului, optimizarea proceselor și creșterea productivității și va fi responsabil cu dezvoltarea serviciilor ce oferă valoare adăugată utilizatorilor Glovo.

Iustinian Belghir face parte din echipa Glovo din anul 2020, unde a început ca Head of Commercial pe Europa de Sud-Est, iar în cei peste 18 ani de experiență profesională a condus proiecte de mare anvergură, ajutând la consolidarea brandurilor pentru care a lucrat, din poziții precum Managing Partner sau Commercial Director.

“Este o mare bucurie și onoare să pot ocupa funcția de General Manager Glovo pentru România. Din noua poziție, îmi doresc să pot contribui la dezvoltarea echipei de profesioniști din cadrul Glovo și să continuăm să ducem promisiunea Glovo cât mai departe, atât prin prezența în cât mai multe orașe, dar și prin adăugarea în aplicație a cât mai multor parteneri și produse astfel încât să putem oferi utilizatorilor Glovo cea mai bună experiență de consum.”, a declarat Iustinian Belghir, General Manager Glovo pentru România.

Dincolo de schimbarea importantă în echipa de management locală, Glovo deschide în România biroul regional pentru Europa de Sud-Est, fiind cel mai mare din regiune, în proiectul U•Center, dezvoltat de Forte Partners. Noul birou devine sediul general al Glovo în regiunea Europa de Sud-Est unde se vor afla echipele locale care implementează strategiile de dezvoltare pe teren în întreaga regiune. Noul spațiu a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health&Safety, care atestă siguranța clădirii din punct de vedere sanitar în contextul COVID-19.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related