Skechers UNO - Stand on Air devin oglinda personalității tale

Skechers UNO - Stand on Air devin oglinda personalității tale

Fii mesagerul unei colaborări unice! Numele Skechers UNO se leagă acum de arta contemporană care exprimă creativitate și comunicare într-un limbaj universal. Fă cunoștință cu Skechers UNO X Emograms.

Simplitatea și claritatea sunt valori pe care le uităm adesea, dar la care ne întoarcem mereu. Uneori ne reinventăm look-ul, dar acele zile sunt de obicei urmate de altele cu ținute obișnuite, simple, testate și de încredere. Acestea sunt favoritele noastre nemuritoare, ținute care funcționează mereu, care pot fi purtate cu orice ocazie, construite pe o bază solidă – încălțămintea perfectă. Iar ea este Skechers Street™ UNO - Stand on Air, care se asortează cu orice și se adaptează la orice.

Skechers UNO conferă stilului tău simplu și mereu elegant încrederea pe care numai un pantof confortabil o poate oferi. Îți asigură comoditatea de care ai nevoie, astfel încât să te poți concentra pe lucrurile cu adevărat importante: creativitate, unicitate și exprimarea personalității tale. De asemenea, te ajută să îți completezi ținuta și să obții look-ul perfect, potrivindu-se oricărui stil.

SKECHERS UNO devine pânza unui artist maghiar

Skechers Emograme

Skechers servește acum drept pânză albă, curată, pentru Emogramele lui Miklós Kiss și le permite acestora să devină mai vizibile ca niciodată. Miklós Kiss este cunoscut ca designer și artist vizual, câștigător a numeroase premii internaționale, iar Emogramele sale sunt recunoscute în toată lumea drept opere de artă digitală. Folosindu-se de simboluri, Emogramele demonstrează încă o dată dezvoltarea ciclică a comunicării umane: am trecut de la simple povestiri cu ideograme la o scriere din ce în ce mai complexă, iar acum, în era digitalizării și a internetului, ne întoarcem la comunicarea prin intermediul pictogramelor. În colecția sa, Miklós Kiss a redat în mod creativ limbajul emoji, utilizând text pentru a reda stări și emoții, iar rezultatul este unul cât se poate de captivant și spectaculos. Cu gama UNO, Skechers a produs un val similar în limbajul modei și a arătat cum un pantof alb, curat și simplu, poate fi modalitatea perfectă de a transmite propriul mesaj.

Propulsând creativitatea la următorul nivel

Pentru a demonstra cum o piesă obișnuită, precum un pantof, se poate autodepăși, devenind ceva unic, lideri de opinie au fost invitați să-și decoreze perechea de Skechers UNO albi cu medalii digitale emoji, la alegere. Mulțumită unui talentat artist maghiar, medaliile Emogram, care nu sunt disponibile în comerț, au dat încălțărilor un caracter absolut unic. Evenimentele în cadrul cărora pantofii și-au primit medaliile au loc în București, Budapesta, Zagreb și Belgrad. Prin intermediul acestei colaborări, Skechers devine mediul prin care creațiile lui Miklós Kiss vor încânta privirile cât mai multor oameni pasionați de artă.

Articolele de încălțăminte Skechers UNO sunt disponibile în magazinele SKECHERS.
Prețul recomandat al acestora este de 379 RON.

SKECHERS este prezent pe piața din România cu magazine proprii în București (Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Sun Plaza), dar și în Cluj (în Iulius Mall și VIVO), Brașov (în Coresi Shopping Resort și AFI), Constanța (în City Park Mall), Sibiu (în Promenada Mall), Ploiești (în Ploiesti Shopping City), Suceava (în Iulius Mall) și Baia Mare (în VIVO).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related