Spectra lansează modelele Spectra Dual, o nouă generație de pompe de sân

Spectra lansează modelele Spectra Dual, o nouă generație de pompe de sân

Spectra, unul dintre cele mai apreciate branduri de pompe de sân și etalon de calitate în țări precum SUA, Australia, Anglia, Germania, România, lansează o nouă generație de pompe duble electrice ce vin în ajutorul mamelor din România care alăptează. Noua generație de pompe de sân Spectra încorporează tehnologie de ultimă oră, modelele fiind dotate cu două motoare ce permit reglarea vacuumului în mod diferit pentru fiecare sân în parte, asigurând o extragere rapidă și fără durere a laptelui.

Cercetări recente au demonstrat că femeile care au pompat lapte în decurs de o oră de la naștere au produs semnificativ mai mult lapte după 3 săptămâni, față de cele care au făcut acest lucru la 6 ore de la naștere. Detaliul este cu atât mai important în cazul mamelor care nu reușesc să alăpteze din diferite cauze obiective – fie anatomic incompatibile cu alăptatul, fie cu o sensibilitate crescută, fie cu bebeluși care suferă de anumite afecțiuni ce nu permit alăptarea. Astfel, un debut facil și eficient în producția de lapte matern contribuie la o hrănire naturală exclusivă până la vârsta de 6 luni, așa cum recomandă OMS.

Noutatea tehnologică a modelelor din seria Dual este folosirea a două motoare, ce permit reglarea intensității vacuumului în mod diferit pentru fiecare sân în parte, oferind astfel extragere rapidă și fără dureri a laptelui matern.

Ca și până acum, modelele din generația nouă -Spectra Dual - au design elegant și dimensiuni mici, funcție de masaj și reglaj fin al puterii de extracție, asigurând totodată portabilitate și flexibilitate. De asemenea, toate componentele care intra in contact cu laptele matern sunt fara continut de Bisfenol A (BPA free).

"Fie că vorbim de pompe pentru uz personal sau maternități, pe primul loc sunt confortul mamei și igiena laptelui extras. Spectra continuă să dezvolte tehnologia de extragere a laptelui astfel încât să ajute cât mai multe mame. Iar linia Dual vine cu acest mare avantaj- oferă confort datorită posibilității de reglare a vacuumului în mod diferit pentru fiecare sân în parte. Plus că, vorbim despre modele compacte, portabile, elegante, delicate, dar cu o putere mare de extracție", precizează Anca Leibovici, Spectra România.

Seria Spectra Dual conține în prezent două modele, Spectra Dual S și Spectra Dual Compact.

Spectra Dual S are 15 niveluri de reglare pentru fiecare sân, funcție de masaj cu 5 niveluri, funcție de memorie, modul sunet oprit/pornit pentru a nu deranja bebelușul care doarme și lampă de veghe cu LED care este utilă în timpul sesiunilor de pompare pe timpul nopții, ajutând mama să vizualizeze setarile alese. Datorită puterii mari de extracție, poate fi folosită pentru pompare exclusivă în cazul bebelușilor cu probleme de atașare la sân, inclusiv a gemenilor.

Spectra Dual Compact, fără conectare la priză, perfectă pentru deplasări

Cu un design modern și aceeași tehnologie de ultimă oră, Dual Compact este prevăzută cu 12 niveluri de reglare a vacuumului și o putere de extragere până la 270 mmHg, cu reglaj individual pentru fiecare sân în parte. Pompa de sân electrică premium DUAL COMPACT funcționează conectată la priză, dar și fără fir, mulțumită acumulatorului reîncarcabil, cu autonomie de 2 ore, fiind extrem de utilă în deplasare.

"Un ajutor real pentru mamele moderne, active, această pompă, cu precădere, este extrem de utilă în deplasare- funcționează conectată la priză, dar și fără fir, acumulatorul inclus având o autonomie de 2 ore. Este ideală și pentru utilizare frecventă, pentru pompare exclusivă în cazul bebelușilor cu probleme de atașare la sân ori ocazională, sau pentru extragerea și stocarea unei rezerve de lapte pentru momentele în care mama nu poate fi lângă bebeluș, din diverse motive. Este portabilă, ușoară, dar puternică. Se poate utiliza eficient oriunde și oricând", adaugă Anca Leibovici.

Dotată cu sistem anti-reflux care împiedică pătrunderea laptelui și a aerului poluat din exterior, ecran LCD, lampă de veghe și funcție de memorie și de stimulare a lactației, modelul are trepte diferite de reglaj a intensității vacuumului pentru fiecare sân în parte, procesul de extragere fiind unul ușor de adaptat pentru nevoile individuale ale fiecărei mame.

De asemenea, pompele de sân Spectra susțin nevoia de flexibilitate în timpul alăptării, dar și nevoia de a stimula producția de lapte matern sau gestionarea problemelor specifice ce pot apărea în alăptare, precum furia laptelui sau mastită. De altfel, pompele Spectra sunt folosite și în multe maternități din țară, fiind recomandate de medici și de consilierii în alăptare.

Brandul Spectra, prezent în România din 2015, comercializează pe piața de specialitate locală 7 produse principale: Pompa de sân premium Spectra Dual S, Pompa de sân electrică dublă Spectra S2, Pompa de sân electrică dublă Spectra S1 Plus, Pompa de sân electrică dublă Spectra 9+, Pompa de sân electrică premium Dual Compact Spectra, Pompa de sân electrică simplă Spectra Q, dar și un model de pompă de sân manuală, Handy Plus.

Tehnologia folosită la pompele Spectra asigură o extragere blândă și eficientă a laptelui matern, considerat cea mai bună hrană pentru bebeluși. Pompele Spectra sunt recomandate de consultanții în alăptare și sunt folosite atât în maternități, cât și la nivel individual.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related