Descoperă povestea ABBA Voyage pe TikTok

Descoperă povestea ABBA Voyage pe TikTok

Astăzi, 6 iulie, comunitatea TikTok din întreaga lume este invitată să intre în culisele ABBA Voyage, concertul de revenire al trupei ABBA, unul dintre cele mai de succes grupuri din istoria pop. Fanii ABBA vor putea să se bucure de 45 de minute de conținut exclusiv astăzi, de la ora 19:00, pe contul oficial de TikTok al trupei ABBA.

ABBA Voyage a uimiti criticii, a încântat publicul și a introdus muzica celor patru superstaruri, Agnetha, Björn, Benny și Anni-Frid, unei noi generații de fani. Din arena special construită în Londra, ABBA Arena, versiunile digitale ale celor patru membri ai trupei, reimaginate sub forma unor staruri pop ale secolului 21, încântă fanii alături de o trupă live formată din zece membri. Experiența estompează granița dintre lumea reală și cea digitală și aduce la viață magia ABBA datorită celei mai recente tehologie de captare a mișcării.

Prin cele 45 de minute de conținut exclusiv pe TikTok, comunitatea globală de pe platformă va avea ocazia să intre în culisele show-ului și să cunoască călătoria regizorului Baillie Walsh și a producătorilor Svana Gisla și Ludvig Andersson, care au dat viață concertului revoluționar ABBA Voyage. De la arena special construită, la tehnologia inovatoare folosită pentru a crea versiunile digitale ale membrilor trupei ABBA și până la trupa live, coregrafia, costumele sau luminile, momentul va duce fanii în culisele concertului și va ridica cortina numeroaselor elemente complexe ale producției. În plus, acesta va culmina cu mult-așteptatele imagini de la premiera de pe covorul roșu, care a deschis concertul pregătit timp de 40 de ani.

Odată cu victoria iconică de la Eurovision din 1974, trupa ABBA a devenit una dintre cele mai iubite grupuri muzicale din toate timpurile, iar anul trecut a încântat fanii de pe TikTok și s-a alăturat platformei. Melodiile consacrate au reușit să declanșeze numeroase momente virale pe TikTok. Fanii din întreaga lume au folosit cântece emblematice precum „Slipping Through my Fingers” și „Angeleyes” în conținutul creat, iar Gimme Gimme Gimme (A man after midnigt) a strâns peste 400.000 de video-uri realizate folosind hashtag-ul #ABBA, dar și peste 3.4 miliarde de vizualizări.

Fanii sunt invitați să urmărească contul oficial de TikTok al trupei ABBA, contul oficial ABBA Voyage și conținutul realizat de fanii #ABBA.

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related