Eurovision 2023 cucerește TikTok. Videoclipurile postate sub hashtag-ul #eurovision2023 au fost vizionate de peste 1,8 miliarde de ori

Eurovision 2023 cucerește TikTok. Videoclipurile postate sub hashtag-ul #eurovision2023 au fost vizionate de peste 1,8 miliarde de ori

Pentru al doilea an consecutiv, TikTok a fost selectat de European Broadcasting Union să devină „Partener Oficial de Divertisment” pentru Eurovision Song Contest. Eurovision inspiră comunitatea TikTok de ani de zile și cu fiecare ediție continuă să doboare recorduri de popularitate pe platformă - videoclipurile etichetate cu hashtag-ul #eurovision au deja peste 8,7 miliarde de vizualizări, iar cea mai bună piesă din finala de sâmbătă ar putea deveni următorul trend al aplicației.

Anul acesta, Eurovision va avea loc în orașul Liverpool în numele Ucrainei, care a câștigat Concursul cu piesa Orchestrei Kalush în 2022. Ucraina va fi celebrată și reprezentată pe tot parcursul Eurovision Song Contest.

În calitate de partener oficial de divertisment, TikTok va deveni din nou destinația pentru tot ce înseamnă Eurovision. De la live streams special create și spectacole exclusive în aplicație, la liste cu muzică și conținut din culise, TikTok va aduce comunitatea în inima a ceea ce face din Eurovision cel mai vizionat, iubit și sărbătorit eveniment muzical din lume.

Utilizatorii TikTok creează noi trenduri inspirate de melodiile populare Eurovision și urmăresc profilurile artiștilor lor preferați de luni de zile. Sâmbătă o vom vedea și pe reprezentanta Norvegiei, Alessandra, a cărei melodie „Queen of Kings” a devenit un hit pe TikTok, iar videoclipurile ei din aplicație au fost vizionate de peste 11 milioane de ori. Favorită este și Noa Kirel din Israel, care este urmărită de peste 994.000 de fani în aplicație, iar videoclipurile ei au strâns până la 16 milioane de aprecieri.

 

Vedetele se nasc pe TikTok

Povestea și parcursul lui Sam Ryder, finalistul Eurovision de anul trecut, este dovada că adevăratele talente muzicale se nasc în aplicația TikTok. Când un artist necunoscut publicului larg a început să publice cover-uri ale unor piese celebre, nimeni nu se aștepta ca numele lui să ajungă în fruntea topurilor câteva luni mai târziu. Contul său a devenit rapid un succes și a atras milioane de fani. După debutul său în aplicație, Sam a fost ales să reprezinte Marea Britanie la cea de-a 66-a ediție a Eurovision Song Contest, unde a câștigat locul al doilea. Astăzi, profilul de TikTok al lui Sam este urmărit de aproape 14,5 milioane de fani, iar albumul său de debut a fost lansat în decembrie.

 

Partener TikTok al Eurovision

Pe profilul oficial de TikTok al Eurovision Song Contest, puteți găsi cele mai recente informații despre cea de-a 67-a ediție a Concursului, puteți vedea imagini exclusive din culise, puteți asculta interviuri nepublicate anterior cu artiști și puteți urmări în direct transmisiunea marii finale, care va avea loc sâmbătă, 13 mai. Dacă introduc „eurovision 2023” în motorul de căutare al aplicației, utilizatorii platformei vor vedea o pagină specială dedicată concursului Eurovision cu cele mai populare clipuri ale artiștilor, melodii și un filtru special numit Eurovision Memory Game. De asemenea, un playlist special cu cele mai populare melodii de la Eurovision a fost creat pe TikTok.

Reprezentanți a peste 20 de țări vor lua parte la finala celei de-a 67-lea ediții a Eurovision Song Contest. Parcursul lor poate fi urmărit și în aplicația TikTok:

Croația: Let 3
Moldova: Pasha Parfeny
Elveția: Remo Forrer
Finlanda: Käärijä
Cehia: Vesna
Israel: Noa Kirel
Portugalia: Mimicat
Suedia: Loreen
Serbia: Luke Black
Norvegia: Alessandra

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related