Maria Popovici prezintă cu mult umor locuința actriței Anca Dinicu, în noul episod Case pe Case by Storia.ro

Maria Popovici prezintă cu mult umor locuința actriței Anca Dinicu, în noul episod Case pe Case by Storia.ro

Storia.ro, platforma imobiliară lansată de OLX, continuă seria video „Case pe Case” cu un nou episod în care Maria Popovici prezintă cu mult umor apartamentul în care locuiește actrița Anca Dinicu. Prin intermediul acestui proiect, Storia.ro își propune să ofere publicului larg o sursă de inspirație și totodată un conținut care demonstrează cât de multe poate transmite o casă bine aleasă despre proprietarul său, chiar și în absența acestuia.

Odată acceptată provocarea de a deveni gazdă în casa altcuiva, Maria intră în competiție pentru titlul de „Cea mai bună gazdă”, titlu desemnat în urma voturilor urmăritorilor pe platforma casepecase.storia.ro.

Datorită experienței din zona stand-up-ului, Maria prezintă cu mult umor locuința Ancăi și nu se sfiește să-și exprime sincer părerea despre ceea ce îi place, ce ar schimba sau ar păstra.

Pe parcursul episodului, Maria își exprimă curiozitățile cu privire la apartament și se întreabă dacă Anca obișnuiește să gătească în bucătăria sa open-space, dar și care este misterul unicului pahar roz cu picior găsit în bucătărie. După ce descoperă baia spațioasă și dormitorul, Maria prezintă terasa și grădina Ancăi, concluzionând în stilul său:

„Adevărul e că nu sunt multe locuri în București unde poți să ai și un apartament, și confortul unei grădini, și o bormașină care merge permanent, ca să nu uiți că ești în București, totuși.”

 

Ce spune Maria Popovici despre locuința Ancăi Dinicu și cum reacționează Anca

House-tour-ul casei începe din bucătăria open-space, de unde Maria își recunoaște, cu șarmul și auto-ironia binecunoscute, invidia față de bucătăria generoasă din apartamentul Ancăi:

Deci aici gătește Anca Dinicu. Mă rog, aici își comandă mâncare Anca Dinicu. Nu mă așteptam să fie o bucătărie atât de mare, recunosc că simt un pic de invidie, dar îmi trece când mă gândesc că e open space, că eu sunt din aia care are nevoie de ușă la bucătărie.”

Maria continuă prin a căuta indicii legate de gătit, se întreabă cum i se usucă vasele în lipsa unui suport pentru vase și, înainte de toate, se oprește asupra chiuvetei pline cu pahare și căni, arătându-le pe rând și spunând ironic, în totală antiteză cu realitatea:

„Aici nu e niciun vas în chiuvetă, le-a spălat pe toate. Bravo ei, chiar e ok că spală vasele, pentru că mă așteptam să le spele și să nu lase niciun vas în chiuvetă. Până la urmă, cine ar face așa ceva când știi că ai musafiri?”

În timp ce Maria se gândea la îmbunătățirile pe care le-ar putea aduce în bucătărie, Anca adaugă o replică plină de umor, după vizionarea materialului filmat:

„Deci eu, aici, în bucătărie, dacă ar fi după mine, aș ...”, spune Maria, serioasă.

„... aș pune un grătar și aș perpeli niște mititei”, continuă Anca, râzând.

Turul casei continuă să fie la fel de plin de umor, iar prietenia dintre Maria și Anca devine tot mai evidentă. Maria admiră colecția de fotografii de artă din living, făcând glume pe seama Ancăi. În timp ce prezintă baia generoasă decorată cu marmură, Maria se urcă încălțată în cadă și exclamă că Anca trăiește în lux. Atunci când descoperă dormitorul, Maria atrage atenția asupra unei draperii în spatele căreia se ascundea un calorifer, dar și asupra unui mini-frigider poziționat lângă pat și prezintă, de asemenea, șifonierul cu ținutele Ancăi, dar și un tablou cu valoare sentimentală în care apar amprentele lăbuțelor cățeilor Ancăi: Mini și Ibra.

„Case pe Case” este un show online de entertainment, de tipul unei competiții, în care câte două vedete cunoscute își vizitează casa una alteia și își exprimă sincer părerea despre ceea ce descoperă. Acestea împărtășesc impresii despre stilul de design, funcționalitate sau atmosfera din casa celeilalte vedete și nu se sfiesc nici din a spune ce le place, ce ar schimba sau ce ar păstra. Și pentru că totul să devină mai autentic, fiecare episod prezintă în premieră și o serie de reacții pe care le au adevăratele gazde atunci când află cum a decurs turul casei lor făcut de altcineva.

Pe casepecase.storia.ro, utilizatorii pot vota vedeta care merită titlul de cea mai bună gazdă dintre toate cele participante la proiect și pot alege locuința preferată din selecția cu proprietăți similare celor din episoadele vizualizate, realizată din anunțurile de pe Storia.ro, platforma de imobiliare unde găsesc cele mai multe anunțuri.

 

Storia.ro e platforma de imobiliare lansată de OLX, care poate fi accesată atât de pe desktop, cât și prin aplicațiile de iOS și Android. Prin adăugarea KIWI Finance în portofoliul OLX Group, utilizatorii Storia.ro pot beneficia gratuit de serviciile profesioniștilor pentru a identifica cea mai bună soluție de creditare. Storia.ro își propune să îi ajute pe români în găsirea acelei case pe care o pot transforma în acasă. Repede, ușor, informat, prin intermediul unei platforme complexe, ce răspunde tuturor cerințelor din piață și simplifică, totodată, procesul de căutare. În 2022, Storia.ro a lansat T.R.A.I. Index, o inițiativă ce vine în întâmpinarea unor nevoi încă neacoperite ale românilor în găsirea unei locuințe: standardul de viață, dincolo de cei 4 pereți ai casei. T.R.A.I. preia date relevante de la specialiști, precum nivelul de poluare a aerului, intensitatea traficului, varietatea punctelor de interes și costul mediu pe metru pătrat, oferind o viziune de ansamblu asupra bunăstării fiecărui cartier în parte.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


OLX Group

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related