Experiență de 5 stele la Crama AVINCIS

Experiență de 5 stele la Crama AVINCIS

Când vrei să lași orașul în urmă și când vrei să ai momentul tău de respiro, fugi într-un colț de Românie autentică. Este important locul ales, contează experiența care rămâne vie în memorie și în fotografii, trezind emoții ori de câte ori îți amintești de acel loc.  La 200 de km de București, domeniul Vila Dobrușa – Crama AVINCIS domină zona Drăgășanilor, fiind o destinație perfectă atunci când îți dorești să evadezi din cotidian, ideală pentru turism și evenimente corporate sau business și unde se pot degusta în mijlocul naturii vinurile speciale din terroir.

Domeniul și-a deschis porțile pentru iubitorii vinului în anul 2011 și cuprinde conacul proprietarilor, crama AVINCIS, 43 hectare de viță de vie, mai multe hectare de pădure și amenajare peisagistică.

Întregul domeniu este construit în spiritul locului, din materiale durabile și sustenabile, aflându-se într-o armonie perfectă cu natura. Viziunea arhitecturală și peisagistică pe care arhitectul Alexandru Beldiman a pus-o în operă, alternanța suprinzătoare dintre piatră, lemn, sticlă și metal, oferă celor care vizitează domeniul un spațiu unic în România. Conacul păstrează influențele neobrâncovenești de la începutul secolului XX, în timp ce crama a fost concepută ca o navă situată în vârful dealului Dobrușa, perfect integrată în peisaj, cu zidurile placate cu calcar de Arnota, cu gazonul care urcă până pe acoperiș și cu cele trei apartamente care străjuiesc terasa.

 

Experiență oenoturistice unică și autentică

Fie că ești în Toscana, fie că ești la Crama AVINCIS, experiența enoturistică este aceeași pentru vizitatori.  Turismul este centrat, în principal, în jurul vizitării cramei și a ansamblului peisagistic și arhitectural, a înțelegerii procesului de creare a vinului  și pe degustările de vin.

Crama AVINCIS este înconjurată de obiective turistice cu rezonanță istorică și culturală: Schitul Dobrușa (protejat UNESCO), Muzeul Viei și Vinului din Drăgășani, mănăstirile din nordul Olteniei şi bisericile din lemn (Dintr-un lemn, Horezu, Arnota, Bistrița, Govora), Culele de la Măldărești, atelierele de ceramică din Horezu.

„Fiecare pahar de vin este o experiență în sine. Spune întotdeauna o poveste pe care degustătorul o descifrează în notă personală”, spune Andreea Stoica, proprietar AVINCIS.

Pasionații de vin se pot bucura de degustări alese ale celor peste 20 de vinuri, pe care gazdele le însoțesc de povești ale locului, dar și de o istorie a vinului și a vinificației în familia Stoica.

„Domeniul Vila Dobrușa – Crama Avincis este mai mult decât un loc frumos de relaxare și degustare, este o destinație, un reper pentru cei care apreciază experiențele autentice”, completează Andreea Stoica.

 

Cazare de top 

Crama AVINCIS oferă o cazare de top, dispunând de 30 de locuri în apartamente și garsoniere construite deasupra și la baza cramei și care au o priveliște asupra văii care îți taie respirația. Fiecare spațiu de  cazare poartă numele unui vin al locului. Astfel, camera Cuvee Grandiflora sau apartamentul Negru de Drăgăşani sau oricare dintre spaţiile de cazare în regim single sau double, au dotări premium și confortul dorit.

Pasionații de vin se pot bucura de degustări alese, pe care gazdele le însoțesc de povești ale locului, dar și de o istorie a vinului și vinificației în familia Stoica, cei care dețin crama și dealurile cu plantațiile de viță-de-vie din împrejurimi.

 

Relaxare activă 

Crama Avincis oferă deconectare totală. Plimbările pe domeniu sunt un foarte bun prilej pentru descoperirea frumuseților acestuia, una din rute poate fi  „Ferma dintre Vii“ situată în mijlocul podgoriei, la numai 30 de minute de mers pe jos, pe un drum străjuit de o parte și de alta de vii. Turiștii pot alege să meargă și pe centura asfaltată a cramei și vor avea surpriza de a întâlni iepuri, vulpi, bursuci sau căprioare.

Pentru cei activi piscina în aer liber sau terenul de tenis sunt deschise celor care sunt cazați la cramă și vor fi cu siguranță puncte de atracție.

Domeniul Vila Dobrușa – Crama Avincis este locul perfect pentru deconectare și relaxare, o oază de liniște în Drăgășani. Cine ajunge în acest spațiu descoperă o altă Românie, aceea a lucrului bine făcut, a frumosului și a armoniei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related