Bitpanda introduce noi indici crypto, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și construi portofolii diversificate de criptomonede

Bitpanda introduce noi indici crypto, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și construi portofolii diversificate de criptomonede

Indicii crypto reprezintă o modalitate prin care utilizatorii Bitpanda își pot construi portofolii diversificate de criptomonede pe termen lung, fără a fi necesară întreținerea acestora. Prin această extensie de produs care se concentrează pe tendințele din industrie, Bitpanda devine compania cu cea mai extinsă ofertă de indici crypto, oferind investitorilor o modalitate convenabilă de a investi în criptomonede.

  • Unicornul fintech Bitpanda a adăugat noi indici crypto în platforma sa, lider la nivel european pe sectorul platformelor de investiții digitale, concentrându-se pe patru domenii cheie, în acord cu tendințele: Metaverse, Infrastructură, Smart Contracts și Finanțe descentralizate (DeFi).
  • Indicii Bitpanda Crypto permit investitorilor să cumpere mai multe active în funcție de ideile în care cred, fără a fi nevoie să-și revizuiască și să-și ajusteze portofoliile continuu manual.
  • Indicii crypto vor fi reechilibrați lunar în funcție de dimensiunea și de lichiditatea pieței, în timp ce activele suport sunt achiziționate de la Bitpanda în mod direct și păstrate în siguranță în cold storages, pentru a asigura un plus de securitate.

Platforma europeană de investiții digitale Bitpanda și-a extins oferta de Bitpanda Crypto Indices (BCI) prin lansarea de noi indici de crypto tematici, pentru toți cei interesați de investiții în diferite segmente din spațiul crypto.

Complexitatea pieței criptomonedelor a determinat Bitpanda să introducă, în 2020, Bitpanda Crypto Indices, pentru cei interesați de o abordare a investițiilor în criptomonede ce nu necesită intervenție. Indicii crypto ai fintech-ului Bitpanda permit atât investitorilor experimentați, cât și celor începători să-și construiască un portofoliu diversificat de asseturi crypto, fără a fi nevoiți să-și facă propriul audit al anumitor proiecte crypto în care au investit. Inițial, Bitpanda a lansat trei produse diferite Crypto Index - BCI5, BCI10 și BCI25, acestea investind automat în primele 5, primele 10 sau primele 25 de criptomonede, în funcție de popularitatea lor măsurată prin dimensiunea și lichiditatea pieței. Datorită cererii, Bitpanda a extins oferta - noii săi indici Crypto oferă investitorilor oportunitatea de a investi în proiecte crypto în domeniile Metaverse, Infrastructură, Smart Contract și Finanțe descentralizate (DeFi) și le vor permite acestora să țină evidența celor mai importante tendințe ale pieței crypto, care înregistrează o evoluție rapidă.

Eric Demuth, co-fondator și CEO al Bitpanda a declarat: “Încă de când am lansat Bitpanda Crypto Indices, acest produs a fost un game changer pentru toți cei interesați de crypto, în special pentru investitorii aflați la început de drum, care nu știau de unde să pornească pentru a-și construi portofoliile crypto. ETF-urile care urmăresc cele mai mari piețe din lume au înregistrat o popularitate din ce în ce mai mare în ultimii ani, însă nu a existat o modalitate ușoară de a face același lucru cu crypto. Prin intermediul Bitpanda Crypto Indices le-am oferit clienților noștri acces la piața de crypto, astfel încât să poată să înceapă să investească. Acum, este timpul pentru următorul pas. Acești noi patru indici crypto pe care i-am lansat oferă investitorilor șansa de a investi în domeniile care îi pasionează. Fără bătăi de cap - nu este nevoie ca investitorii să caute în mod constant noi proiecte în care să investească, Bitpanda Crypto Indices reprezintă o modalitate simplă prin care oricine își poate diversifica portofoliile.” 

Portofolii diversificate și control deplin

Noii indici crypto permit investitorilor să cumpere mai multe active dintr-o zonă de care sunt pasionați, fără a fi nevoie să-și revizuiască și să-și ajusteze portofoliile continuu manual. Cei patru indici oferă acces investitorilor la:

  • Lideri în infrastructură - Monede care susțin programe descentralizate concepute pentru a îndeplini sarcini specifice;
  • Lideri metaverse - Monede aflate în strânsă legătură cu jocuri și rețele sociale;
  • Lideri Smart Contracts - Monede care acceptă protocoale blockchain care permit găzduirea de aplicații auto dezvoltate sau dezvoltate de alte părți interesate;
  • Lideri DeFi - Monede aflate în strânsă legătură cu serviciile financiare construite pe rețele descentralizate fără intermediari centrali;

Proiectele crypto din fiecare categorie sunt alese pe baza temei generale și echilibrate în jurul capitalizării pieței. În fiecare lună, indicii sunt reechilibrați automat în funcție de schimbările înregistrate în piață, pe baza calculelor și revizuirilor efectuate de MVIS Index Solutions, divizia de indici a liderului manager de active VanEck.

Încercați indicii de crypto împreună cu opțiunea de Plan de economii

Clienții Bitpanda pot cumpăra, vinde sau schimba noii indici crypto la fel ca orice alt activ digital de pe platformă, cu un singur click, simplu și sigur. Majoritatea investitorilor care dețin deja indici Bitpanda Crypto apelează la opțiunea plan de economii, acest lucru permițându-le să programeze achiziționarea automată a activelor în mod recurent. Odată creat un Plan de Economii, acesta cumpără automat la ora stabilită de investitori, permițându-le acestora să beneficieze de efectul de mediere a costurilor cu flexibilitate maximă.

Bitpanda face investițiile accesibile tuturor. Fondată în 2014 în Viena, Austria ca o companie de tranzacționare criptomonede de către Eric Demuth, Paul Klanschek și Christian Trummer, Bitpanda există cu obiectivul de ajuta oamenii să aibă încredere în propriile forțe de a-și construi libertatea financiară necesară pentru viitorul pe care și-l doresc. De la momentul fondării, compania a devenit lider la nivel european în sectorul platformelor de investiții, oferind atât investitorilor experimentați, cât și celor aflați la început posibilitatea de a investi în criptomonede, indici de crypto, acțiuni, ETF-uri sau metale prețioase, pornind de la o investiție minimă de doar 1 euro, platforma fiind funcțională 24/7, chiar și în afara orelor de tranzacționare tradiționale. Având mai mult de 730 de angajați și aproape 4 milioane de clienți, Bitpanda este unul dintre fintech-urile care a înregistrat cea mai rapidă creștere din Europa. Ecosistemul tehnologic în creștere al companiei cuprinde în prezent birouri și centre tehnologice în zece orașe din Europa, precum Viena, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Londra, Madrid, Milano, Dublin și București.

Disclaimer: Investițiile implică riscuri. Faceți research pe cont propriu înainte de a încheia o tranzacție. Bitpanda Stocks sunt contracte care reproduc un activ suport (o acțiune sau un ETF) și vă sunt puse la dispoziție de către Bitpanda Financial Services GmbH.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related