Tazz anunță lansarea telefoanelor Flip.ro în platformă, cu livrare rapidă de 30-90 de minute

Tazz anunță lansarea telefoanelor Flip.ro în platformă, cu livrare rapidă de 30-90 de minute

Platforma de livrare rapidă Tazz și liderul pieței de telefoane recondiționate din România, Flip.ro, anunță listarea smartphone-urilor de pe marketplace-ul Flip.ro și pe Tazz. Astfel, prin acest parteneriat, Tazz diversifică și mai mult portofoliul de produse livrate în cel mai scurt timp direct la ușa utilizatorilor săi, în timp ce Flip.ro, start-up care își propune să schimbe modul în care oamenii cumpără și vând telefoane, extinde accesul clienților săi la o ofertă diversă de telefoane recondiționate.

Clienții care comandă în București un telefon prin aplicația Tazz își vor putea primi produsele vândute de Flip.ro în aproximativ 30 – 90 de minute de la plasarea comenzii, în funcție de zona în care aceștia se află. În plus, la prima comandă pe Flip prin Tazz, clienții primesc o extra-reducere de 100 lei la orice telefon, prin activarea voucherului „flip.ro”, valabil atât în aplicația mobilă, cât și pe site-ul Tazz. 

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul pe care l-am început cu Tazz. Noul canal de vânzare va face și mai accesibilă cumpărarea telefoanelor recondiționate de pe Flip. Dispozitivele pot ajunge la destinație în aceeași zi, în aproximativ o oră, o oră și jumătate de la plasarea comenzii în aplicația Tazz.”, spune Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro.

„Încă de când ne-am lansat, ne-am propus să oferim clienților Tazz o diversitate cât mai mare și acces rapid la orice își doresc, de la mâncare la produse de supermarket, gadgeturi sau produse de îngrijire personală. Ne bucurăm că, pe lângă selecția mare de produse de la eMAG, o să adăugăm și produsele unui alt marketplace de succes din grup. Le urăm bun-venit pe Tazz prietenilor de la Flip.ro și promitem clienților Tazz o selecție foarte bună de telefoane mobile la prețuri imbatabile.”, a completat Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer Tazz.

La fel ca Tazz, și Flip.ro face parte din grupul eMAG. Telefoanele vândute pe această platformă sunt verificate și recondiționate de specialiști în peste 30 de teste. În acest fel, dispozitivele ajung să primească o a doua viață, diferențele dintre acestea și telefoanele noi fiind aproape insesizabile. Prețul telefoanelor recondiționate, în schimb, în comparație cu cele ale smartphone-urilor noi, sunt cu până la 50% mai mici. 

Din momentul lansării și până în prezent, peste 100.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau a cumpăra un telefon la prețuri mai mult decât tentante. Platforma Flip.ro oferă tuturor celor care cumpără un telefon recondiționat aceleași condiții pe care clienții le au atunci când își comandă un smartphone nou:

- garanție;
- 30 de zile drept de retur gratuit;
- plată în 12 rate, 0 dobândă;
- transport gratuit oriunde în România, în 1-2 zile;
- verificarea coletului la livrare.

Flip.ro, platformă lansată în decembrie 2019 de trei antreprenori tineri, George Moroianu (25 de ani), Alin Luca (28 de ani) și Alex Burghelia (24 ani), a atras investiții în valoare de 8 milioane de euro de la eMAG Ventures. De curând, marketplace-ul dedicat telefoanelor recondiționate a depășit granițele României și s-a extins și în Bulgaria.

Tazz e platforma locală de livrare rapidă care salvează timpul clienților săi. La doar un click distanță, aceștia pot comanda dintr-un meniu divers de preparate de la cele mai bune restaurante din țară, dar și orice altceva au nevoie, de la cumpărături zilnice, medicamente și flori, la cărți, articole sportive, produse de îngrijire personală și înfrumusețare. Pe lângă timp, utilizatorii Tazz au parte și de alte beneficii exclusive - comanda de grup, evenimente culinare cu Chefi locali și plata cu toate cardurile de masă disponibile. Cea mai descărcată aplicație „Food & Drink” din România acum, Tazz e accesată din aplicațiile de mobil Android și iOS, dar și online, în peste 33 de orașe din țară. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related