Alcott Global anunţă Gala Liderilor din industria de aprovizionare pe 3-4 octombrie la Barcelona şi deschide lista nominalizărilor

Alcott Global anunţă Gala Liderilor din industria de aprovizionare pe 3-4 octombrie la Barcelona şi deschide lista nominalizărilor

Alcott Global premiază excelenţa în industria de aprovizionare (Supply Chain) la prima ediţie a galei Leaders in Supply Chain Awards, care va avea loc la Barcelona, Spania, între 3-4 octombrie 2022 şi va reuni lideri ai domeniului la nivel global.

Comerţul global a atins un record de 28.5 trilioane de de dolari anul trecut, potrivit datelor livrate în timpul Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare. În plus, pandemia globală, problemele geo-politice, presiunile pentru reglementarea impactului asupra mediului, volatilitatea preţurilor, efectele în lanţ cauzate de blocajele globale au crescut complexitatea rolului pe care liderii din Supply Chain îl joacă în companiile multinaţionale şi în economiile globale.

Alcott Global, lider în serviciile de Executive Search în industria de aprovizionare şi logistică, lansează gala Leaders in Supply Chain Awards pentru a marca rezultatele excepţionale ale liderilor din acest domeniu. Gala este o oportunitate de a invita colegii din întreaga lume să nominalizeze liderii pe care ei îi admiră şi care au avut o contribuţie semnificativă în organizaţie. Nominalizările vor include oameni care au dat dovadă de calităţi de lider, care sunt văzuţi ca influenceri şi pionieri în profesia lor. Nominalizările se pot face pe pagina evenimentului până la data de 15 august. Topul celor 30 lideri din Supply Chain şi lista finaliştilor vor fi anunţate pe 15 septembrie.

Nominalizările trebuie să includă răspunsul la întrebarea următoare: descrieţi felul în care stilul de leadership al persoanei respective a dus, în mod cuantificabil, la o echipă mai diversă şi implicată, la un impact măsurabil privind utilizarea tehnologiei şi la rezultate clare în privinţa inovaţiei în sustenabilitate.

Membrii juriului sunt:
Beth Morgan, fondator & CEO boom!
Daniel Stanton, autor al of Supply Chain for Dummies şi profesor la Universitatea Bradley
Radu Palamariu, Managing Director, Alcott Global
Raul Portera da Cunha, Operating Partner, Alteri investors

Prezentarea generală a business-ului, detaliile relevante, claritatea mesajului și, cel mai important, contextul vor fi evaluate în această etapă. Metodologia este elaborată de membrii juriului și, după evaluarea nominalizărilor, nominalizații ar trebui să ofere mai multe detalii pentru a susţine studiile de caz.

În plus, pe 3-4 octombrie, dincolo de festivitatea de premiere, există o serie de alte momente importante incluse în eveniment, oferind ocazia de a discuta tendințele, provocările și oportunitățile reale din industria de aprovizionare, cu specific pentru fiecare continent.

„Sunt constant în legătură cu liderii lanțului de aprovizionare și văd provocările și nevoile acestora atunci când vorbesc despre tendințele din industrie”, spune Radu Palamariu. „Acest eveniment este menit să premieze liderii și să aplaude rolul pe care îl au în motivarea echipelor lor, în adoptarea tehnologiilor digitale la o scară mai largă, în inovarea constantă în sustenabilitate, şi, în final, în atingerea sau depășirea obiectivelor afacerii. Alcott Global a discutat cu sute de lideri din industria de aprovizionare, din diferite țări, despre importanța relațiilor, a dialogului, a consilierii reciproce și, bineînțeles, a sărbătoririi reciproce a rezultatelor. Astfel, formatul acestui eveniment este unic și sunt încrezător că vom continua să recunoaștem și să recompensăm liderii și inițiativele lor în fiecare an.”

Alcott Global oferă soluții de Executive Search și Training pentru companiile de top din lume în domenii ca e-commerce, aprovizionare, logistică și tehnologie în transport. Compania are birouri în Singapore și Elveția. Proiectele lor globale includ SUA, LATAM, piețele europene și asiatice – toate cu provocări regionale unice. Alcott Global este un partener pe termen lung pentru clienți în atragerea, reținerea și dezvoltarea talentelor în lanțul de aprovizionare și logistică. Cele mai recente proiecte ale companiei includ lansarea Academiei pentru lanțul global de aprovizionare Alcott și platforma Supplify, instrumente care le permit celor din industrie să fie fideli viziunii lor de conectare și modernizare a ecosistemului lanțului de aprovizionare. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related