Back to București. Back to School. Back to Fashion. Back to Work

Back to București. Back to School. Back to Fashion. Back to Work

București Mall-Vitan aduce inspirație și surprize inedite la ceas aniversar.

București Mall – Vitan, primul centru comercial modern din România, aniversează 23 de ani de la deschidere și lansează campania „Back to București”, o invitație menită să-i aducă pe toți iubitorii de fashion, și nu numai, mai aproape de București. Centrul comercial le propune tuturor, printr-o inițiativă inedită, să redescopere orașul și să-l privească așa cum nu au mai făcut-o până acum, iar în același timp să se reconecteze la tot ce înseamnă acesta.    

Astfel, până pe 02 octombrie, iubitorii de shopping pot câștiga premii garantate, având în același timp șansa de a intra în posesia marelui premiu – un sejur VIP în București, cu experiențe de neuitat pentru două persoane, în valoare de 10,000 de euro.

În perioada campaniei, vizitatorii București Mall – Vitan care fac cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal de la magazinele partenere, sau de minimum 1,500 lei de la Media Galaxy, vor primi garantat, în limita stocului disponibil, unul din cele 4,000 de vouchere puse la bătaie în valoare de 50 lei sau unul din cele 250 de kit-uri Back to București, create special pentru această aniversare alături de designerii Antante, Aer Wear, GNA și Miss Marry a Little.

Totodată, clienții vor fi automat înscriși la tragerea la sorți pentru marele premiu și vor putea câștiga un sejur VIP pentru două persoane în valoare de 10,000 euro, în care să descopere Bucureștiul așa cum nu l-au mai văzut niciodată. Marele câștigător și însoțitorul acestuia vor avea oportunitatea, printre altele, să experimenteze un zbor cu elicopterul deasupra Bucureștiului, să pornească într-o incursiune la bordul unei mașini de epocă, însoțit de un ghid care îl va purta printre tainele ascunse ale orașului, descoperind astfel povești mai puțin cunoscute din istoria Bucureștiului. Totodată, masterchefi de renume vor găti delicatese culinare pentru a descoperi gustul Bucureștiului, iar experiența cazării într-un boutique hotel de 5 stele, plin de istorie, care te duce cu gândul la poveștile cu prinți și prințese, va completa vacanța din mijlocul orașului.   

București Mall-Vitan dă startul noului sezon de shopping

Toamna vine cu entuziasm la București Mall-Vitan, unde puteți descoperi unicul work hub dintr-un centru comercial din București, cu acces gratuit, special gândit pentru cei activi, care au nevoie de un hub din care să lucreze la proiectele lor sau să interacționeze cu colegii ori posibili parteneri.

Work Hub-ul, aflat la parterul București Mall-Vitan, se potrivește perfect atât grupurilor de studenți care lucrează la proiecte comune, influencerilor, freelancerilor, tinerilor profesioniști, dar și angajaților din corporații care lucrează remote. Totodată, fiind într-o locație centrală, ușor accesibilă și bine cunoscută, întâlnirile pot fi mult mai ușor de organizat.

Clienții vor beneficia de o zonă de lucru ușor accesibilă, confortabilă, cu un vibe pozitiv, din care nu lipsesc dotările necesare și nici wi-fi-ul gratuit.

Și pentru că un alt an școlar bate la ușă cu emoții, curiozități, dar și experiențe de neuitat, magazinele din București Mall - Vitan au pregătit toate articolele necesare pentru ca cei mici să aibă tot ce le trebuie în noua aventură. De la uniforme școlare, până la cărți și rechizite, toate se regăsesc într-o gamă variată și disponibile pentru toate gusturile, astfel încât cei mici să-și aleagă ușor produsele necesare. 

Totodată, brandurile preferate dau startul sezonului de toamnă-iarnă cu noi colecții versatile și ușor de adaptat oricărui stil vestimentar. Articolele din oferta magazinelor din București Mall-Vitan sunt pregătite să își inspire vizitatorii.

Toamna aceasta București Mall-Vitan redefinește experiența de cumpărături a celor care îi trec pragul și a pregătit surprize, dar și multă inspirație, pentru toți vizitatorii săi. 

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall - Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, Tommy Hilfiger Accessories, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall - Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde  peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related