Turkish Airlines - sponsor principal al competiției UEFA Champions League

Turkish Airlines - sponsor principal al competiției UEFA Champions League

Turkish Airlines devine prima companie aeriană care sponsorizează UEFA Champions League, iar finala ediției din 2023 va avea loc la Istanbul.

Turkish Airlines, compania care transportă anual milioane de oameni din 129 de țări, a devenit sponsorul oficial al UEFA Champions League, una dintre cele mai urmărite competiții sportive din lume. Acest parteneriat prestigios, care marchează totodată și cel mai mare contract de sponsorizare din istoria sportului turcesc, este de o importanță semnificativă, deoarece finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul, pe stadionul Atatürk Olympic, pe data de 10 iunie 2023.

Competiția UEFA Champions League, la care Turkish Airlines va participa în calitate de sponsor oficial, ajunge la 678 de milioane de telespectatori din 200 de țări, prin intermediul a 70 de transmisiuni realizate de companiile de broadcasting. Mai mult, entuziasmul competiției îi determină pe fani să fie activi și pe rețelele de socializare, unde se strâng 28 de milioane de reacții. Turkish Airlines va beneficia de o gamă largă de expunere: logo-ul și numele va fi expus înainte, în timpul și după meciuri. Acestea vor fi afișate inclusiv pe ecranele de tip LED care înconjoară terenul. Ca parte a acordului, transportatorul național al Turciei va fi sponsorul oficial și pentru Supercupa UEFA, Liga Campionilor la Futsal și UEFA Youth League.

Anunțul despre noul contract de sponsorizare dintre Turkish Airlines și UEFA Champions League a avut loc la Haliç Congress Center din Istanbul cu participarea domnului Prof. Dr. Ahmet Bolat, președintele consiliului și comitetului executiv al Turkish Airlines, și a altor oficiali ai companiei aeriene, dar și în prezența domnului Aleksander Čeferin, președintele UEFA și a domnului Guy-Laurent Epstein, director de marketing UEFA.

Legat de contractul de sponsorizare, domnul Prof. Dr. Ahmet Bolat, președintele consiliului și comitetului executiv al Turkish Airlines, a declarat:

”În calitate de companie aeriană națională, suntem încântați de faptul că sponsorizăm competiția UEFA Champions League, una dintre cele mai mari și mai importante competiții sportive din lume. Cum țara noastră se pregătește să sărbătorească 100 de ani de la formarea Republicii, noi ducem brandul Turkish Airlines pe noi culmi. Odată cu această sponsorizare, brandul Turkish Airlines va fi dus în toate cele 4 colțuri ale globului pământesc și va reuni întreaga lume la Istanbul pe 10 iunie 2023. Noi credem în puterea unificatoare a sportului, care aduce împreună diferite culturi și ne propunem să continuăm să participăm la cele mai importante turnee din lume.”

Guy-Laurent Epstein, director de marketing UEFA a spus:

”UEFA Champions League este cea mai mare competiție de cluburi din lume și suntem încântați să-i avem la bord ca parteneri pe Turkish Airlines. Amândoi împărtășim același obiectiv, de a aduce la un loc fanii de pe toate continentele și suntem încântați că sezonul lor de debut în calitate de partener, va culmina cu finala acestui turneu prestigios care se va ține la Istanbul. Avem pasiuni similare și credem cu adevărat că cerul este limita atunci când vine vorba de parteneriatul nostru.”

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related