Dr. Lorelai Nassar a deschis o nouă clinică de reconstrucție dentară și chirurgie maxilo-facială în București

Dr. Lorelai Nassar a deschis o nouă clinică de reconstrucție dentară și chirurgie maxilo-facială în București

Dr. Lorelai Nassar, medicul stomatolog celebru pentru procedurile inovatoare în domeniul implantologiei, a deschis un nou sediu al clinicilor cu același nume, situat în București, pe strada Puțul lui Zamfir, nr. 15 A. “Clinica de Implantologie Lorelai Nassar” are 5 etaje, pe o suprafață de 450 m2 și cuprinde 5 cabinete de tratament stomatologic, un cabinet de psihologie, unul de sexologie și unul de medicina muncii.

În cei 28 de ani de experiență în reconstrucție dentară în România și în Israel, medicul a înțeles care sunt nevoile pacienților cu afecțiuni stomatologice, care vin la “Clinica de Implantologie Lorelai Nassar”. Alături de echipa sa, dr. Nassar realizează tratamente realizate cu tehnologii de ultimă generație, puțin invazive și rapide, care să permită vindecarea în cel mai scurt timp. 

În cadrul evenimentului, invitații din domeniul chirurgiei estetice, antreprenoriatului, financiar și reprezentanții Ambasadei Israelului au avut ocazia să discute despre importanța susținerii campaniilor de tratare la timp a afecțiunilor dentare, dar și despre locul important pe care îl ocupă această  clinică pe piața din România. 

”O dantură sănătoasă este importantă atât din punct de vedere anatomic și funcțional, pentru că influențează starea de sănătate a organelor conexe, cât și psihic, deoarece are un impact direct asupra aspectului fizic și a stimei de sine. Într-o țară în care 80% dintre oamenii se tem de tratamentele dentare și 45% ajung pe scaunului stomatologului doar în momentul în care disconfortul devine de nesuportat sau chiar după ce își pierd dinții, era necesară înființarea unei clinici de implantologie care să ofere o experiență cât mai plăcută, realizată rapid și cu ajutorul celor mai moderne tehnologii. La “Clinica de Implantologie Lorelai Nassar” pacienții își vor recăpăta zâmbetul impecabil, indiferent de gravitatea afecțiunilor stomatologie și încrederea în propria persoană ”, a declarat Lorelai Nassar, în deschiderea evenimentului.

La eveniment au fost prezenți Avigail Shtamler Paz, director al Misiunii Economice pentru România și Ucraina Ambasada Israel, Călin Coșar, președintele Camerei de Comerț România Israel și Bruno Demaille, mediator internațional. Participanții din domeniul media au fost Radu Moraru și Gabriela Călitescu de la Nașul TV, Andreea Petrescu, alături de Bogdan Dinu de la Observator și Robert Diaconeasa, fondatorului bloggului DaddyCool. Din domeniul business-ului și economic, la eveniment au participat prof. Ioan Pascu, consultant strategie BNR, Radu Momanu, partener Capital Invest Advisor, Inga Tigai din partea KPMG Romania și Simona Moldovan, reprezentant Oracle. Din domeniul esteticii, la evenimentul de inaugurare au fost prezenți Laura Busuioc, fondatoarea Cosmetology School, dr. Veronica Iatan de la Imunomedica, dr Marek Valcu, directorul clinicii Silhouette, iar de la Expand Health Monica Neamțu si Carmen Viasu.Alături de Lorelai Nasser au fost actrița Maria Rotaru, regizorul Octavian Iacob și designerii Ana Novic și Maria Constantinescu. 

Serviciile clinicii includ stomatologie minim invaziva, endodonție, chirurgie buco-maxilo-facilar, ortopedie dento și oro maxilo facială, odontologie, adiții osoase și sinus lifting. Pacienții care și-au pierdut dinții parțial sau total ca urmare a unui accident sau a unei afecțiuni, precum parodontoza vor beneficia de implanturile 3D, realizate cu ajutorul nanotehnologiei. 

Tratamentele medicale efectuate în clinică folosesc cea mai înaltă tehnologie de la nivel mondial: laser multifuncțional pentru țesut moale și dur, dispozitive cu biotehnologie ce stimulează creșterea osului pe lângă implanturile inserate, dispozitive universale pentru inserarea automată a suprastructurilor pe toate sistemele de implant, dispozitive automatizate pentru identificarea angulației bonturilor pe implant încă din etapa chirurgicală. 

Chiar și cei care se tem de durere vor beneficia de o experință plăcută în “Clinica de Implantologie Lorelai Nassar” datorită metodelor de anestezie personalizate (locală, intravenoasă, inhalo-sedare sau prin hipnoză) și utilizării tehnologiei VR pentru distragerea atenției de la actul medical.  

Dr. Lorelai Nassar este specializată în chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie. De-a lungul carierei a realizat peste 10000 de implanturi inserate atât în România cât și în Israel, unde a revoluționat stomatologia prin practici și demonstrații inovatoare. Medicul organizează, de asemenea cursuri și congrese internaționale pe teme chirurgicale în UK, Suedia, Finlanda, China, Mexic, USA, Israel, unde oferă suport și training de specialitate chirurgilor din domeniul implantologiei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related