EA SPORTS™ oferă publicului șansa de a încheia dezbaterea cu privire la soundtrack-ul suprem FIFA

EA SPORTS™ oferă publicului șansa de a încheia dezbaterea cu privire la soundtrack-ul suprem FIFA

Jucătorii FIFA au șansa de a propune melodia preferată din versiunile anterioare ale jocului pentru a crea The Ultimate FIFA Soundtrack. O selecție de melodii va fi reintrodusă în joc începând cu lansarea actualizării World Cup din 9 noiembrie.

În așteptarea actualizării World Cup, EA SPORTS dă startul dezbaterii cu privire la coloana sonoră supremă. De 25 de ani EA SPORTS definește sunetul sportului rege și lansează o provocare către fanii FIFA din toate generațiile să nominalizeze melodiile preferate pentru Ultimate FIFA Soundtrack.

Începând de astăzi, fanii vor avea șansa de a crea cea mai bună coloană sonoră de joc de până acum, alegând dintre cele mai populare melodii din titlurile FIFA anterioare – de la hituri recente precum „Heat Waves” de la Glass Animal până la melodii clasice precum „Song 2” de la Blur. EA SPORTS și Spotify și-au unit forțele pentru reda peste 1.000 de melodii din albumele FIFA Soundtrack, într-un singur loc. Fanii își pot susține melodia preferată prin streaming direct pe Spotify și distribuind-o pe rețelele sociale folosind hashtag-ul #UltimateFIFASoundtrack. De asemenea, Spotify a creat un playlist „FIFA Mix” personalizat, pentru a-i ajuta pe fani să aleagă coloana sonoră supremă FIFA, sugerând totodată și un „Imn FIFA” pentru fiecare utilizator, în funcție de istoricul Spotify, care poate fi distribuit și pe rețelele sociale.

Dezbaterea se va încheia pe 7 noiembrie, când EA SPORTS și Spotify vor anunța Ultimate FIFA Soundtrack, un playlist Spotify care va include Top 100 cele ascultate și nominalizate melodii până pe 7 noiembrie. În plus, o selecție a celor mai populare melodii va fi dezvăluită și inclusă în actualizarea FIFA 23 World Cup, programată pentru 9 noiembrie.

În septembrie, EA SPORTS a dezvăluit coloana sonoră oficială a FIFA 23 alcătuită dintr-o gamă de artiști recunoscuți la nivel mondial, precum Bad Bunny, Jack Harlow și Yeah Yeah Yeahs, împreună cu artiști în ascensiune, precum Baby Tate, Ibeyi, Pheelz și favoriți ai fanilor, inclusiv FKA Twigs, Flume, Phoenix, ODESZA și mulți alții.

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil în întreaga lume pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 și Xbox One.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related