EA SPORTS celebrează o nouă eră pentru jocul de renume mondial prin lansarea coloanei sonore a EA SPORTS FC™ 24

EA SPORTS celebrează o nouă eră pentru jocul de renume mondial prin lansarea coloanei sonore a EA SPORTS FC™ 24

Mult-așteptata coloană sonoră a jocului EA SPORTS FC™ 24 cuprinde melodiile a peste 100 de artiști de renume, cum ar fi The Rolling Stones, Fred Again.., Karol G, Skrillex și mulți alții. 

Astăzi, Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a dezvăluit coloana sonoră oficială a EA SPORTS FC™ 24, definind astfel o nouă eră prin ritmurile jocului de renume mondial. Coloana sonoră prezintă melodiile multor artiști globali, atât deja îndrăgiți de public, cât și aflați în plină ascensiune, care îi vor inspira pe jucători pe durata EA SPORTS FC 24.

Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, cu un mix de genuri fără precedent, lista cuprinzătoare de piese include o varietate de artiști de succes, de la Major Lazer la The Blessed Madonna și The Rolling Stones. Printre alte nume bine-cunoscute se numără Stormzy, multiplu câștigător al premiilor BET, MOBO, MTV Europe și Q Award, megastarul premiat multiplu cu platină Jack Harlow, Baby Keem, câștigător al premiului Grammy, alături de Kendrick Lamar, de 17 ori câștigător al premiului Grammy, și de Karol G. De asemenea, coloana sonoră îi aduce împreună pe rapperul multi-Diamond Ninho ft. Central Cee, câștigător a 2 premii Ivor Novello, precum și artiști nou-lansați, printre care senzația pop indiană King, trupa indie rock The Last Dinner Party,  Obongjayar și rapperul momentului KayCyy plus piese nelansate încă ale producătorului Barry Can't Swim ft. Surya Sen, Michaël Brun și mulți alții.

Fiecare piesă și fiecare artist se aliniază obiectivelor EA SPORTS FC de a crea un peisaj sonor reprezentativ la nivel internațional, care să definească impactul global al fotbalului și influențele muzicale. Așa cum puterea stilurilor unice de fotbal, precum fotbalul total și flerul brazilian, transcende continentele, la fel este și în cazul Afrobeats, Reggaeton și Grime.

"EA SPORTS FC 24 aduce o coloană sonoră care are la bază inovația și autenticitatea ca niciodată până acum", spune Steve Schnur, Worldwide Executive și President of Music pentru Electronic Arts. "Am curatoriat o experiență pentru jucători care celebrează diversitatea și descoperirea prin intermediul unor melodii și artiști noi care sfidează genurile, elimină barierele, creează cultura fotbalului și alimentează pasiunea pentru joc. Este următorul capitol al jocului de renume mondial, cel mai sincronizat la muzică de până acum."

Coloana sonoră completă a jocului EA SPORTS FC 24 este acum disponibilă pe Spotify și pe alte platforme de streaming. 

EA SPORTS FC 24 va fi disponibil începând cu data de 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin intermediul Ultimate Edition, de pe 22 septembrie 2023. Precomenzile* sunt acum disponibile pentru EA SPORTS FC™ 24, care se va lansa pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

* Se aplică restricții și condiții

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.         

În anul fiscal 2023, EA a înregistrat venituri nete de 7.4 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™  și F1™. Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.  

EA, EA SPORTS, EA SPORTS FC, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune.    

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related