EA SPORTS introduce un soundtrack electronic plin de adrenalină pentru F1® 23

EA SPORTS introduce un soundtrack electronic plin de adrenalină pentru F1® 23

Swedish House Mafia, Skrillex și The Chemical Brothers, headlineri ai coloanei sonore oficiale a F1® Series. 

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a lansat coloana sonoră EA SPORTS F1® 23, joc oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 al FIA™. Soundtrack-ul include 35 de artiști globali din 16 țări și este deschis de piesa exclusivă „See The Light” a supergrupului Swedish House Mafia ft Fridayy. Coloana sonoră combină stilul rafinat cu un cuplu maxim, pentru mai multă adrenalină în lupta pentru un loc pe podium. Superstaruri ai muzicii electronice precum Skrillex ft. Noisa, josh pan & Dylan Bradley, The Chemical Brothers, Tiësto x Tate McRae, Wet Leg și Romy & Fred Again, și artiști emergenți precum 100 gecs, Whyte Fang, Rêve și 2hollis, asigură ritmurile care însoțesc cea mai înaltă clasă a motorsportului.  

"F1® 23 este mai mult decât o experiență remarcabilă de curse", a declarat Steve Schnur, President of Music în cadrul Electronic Arts. „Muzica din joc este concepută pentru a reflecta și amplifica stilul unic recunoscut la nivel global și energia dorite de publicul Formula 1. Cu un nou single al celor de la Swedish House Mafia și cu susținere din partea Spotify pentru întregul album, avem o coloană sonoră cu cea mai bună muzică a anului ce vine, cu cei mai buni artiști noi, definită de angajamentul continuu al EA de a fi mereu în prim-planul schimbărilor culturale.”

„Ne bucurăm că ‘See The Light’ deschide coloana sonoră F1® 23, fiind prima melodie a următorului nostru capitol. Istoria Formulei 1 și moștenirea sa culturală s-au aflat mereu printre pasiunile noastre. Așadar nimic nu ne încântă mai tare decât asocierea muzicii noastre cu acest sport legendar!”, a comentat Swedish House Mafia la lansarea single-ului în cadrul unui show live Spotify în Londra, pe 27 mai.  

Soundtrack-ul F1® 23 include următoarele piese:

Pe lângă noile beat-uri antrenante, titlul din acest an include și o serie de noi experiențe și funcționalități de care fanii Formula 1® se vor putea bucura. Împreună cu revenirea modului Braking Point, F1® 23 găzduiește fiecare echipă, pilot și circuit din sezonul 2023, inclusiv mult-așteptatul circuit Las Vegas Strip și Losail International Circuit, Qatar. F1® World, un hub captivant care redefinește modul în care jucătorii interacținează cu modurile de joc, solo sau multiplayer, introduce un nou sistem de progresie, conținut nou, provocări și multe altele. O manvevrabilitate mai bună și tehnologia Precision Drive™ le oferă jucătorilor mai multă încredere în abordarea rivalilor, iar cursa de sprint si steagurile roșii, cerute de comunitate, consolidează strategia din joc.

F1® 23 va fi disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam.

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.    

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat venituri nete de 7 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™  și F1™.  

EA, EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune. EA, EA SPORTS și logo-ul EA SPORTS sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. FIFA și Logo-ul Oficial FIFA sunt deținute de FIFA. Toate drepturile rezervate.   

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related