EA anunță lansarea Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition pe consola Nintendo Switch

EA anunță lansarea Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition pe consola Nintendo Switch

PopCap Vancouver, unul dintre studio-urile Electronic Arts, a anunțat astăzi că Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville™ Complete Edition va fi disponibil pe consola Nintendo Switch™ din data de 19 martie. Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition aduce personaje noi în Neighborville, regiunea suburbană în care conflictul dintre plante și zombi este în toi, și oferă jucătorilor posibilitatea de a debloca toate personajele și conținutul din edițiile standard pentru PlayStation, Xbox și PC, precum și conținut post-lansare, direct din modurile de joc offline sau online.

În Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition jucătorii pot realiza misiuni amuzante și pot înfrânge personajele negative pentru a colecta medalii și a debloca ținute pentru personaje. În plus, jucătorii vor avea acces la 23 de personaje care pot fi personalizate, o categorie Team Play pentru fiecare facțiune, cât și la toate accesoriile cosmetice lansate vreodată, disponibile gratuit în joc. Jucătorii pot juca offline cu până la trei prieteni sau în modul multiplayer de 8v8 jucători.

„Suntem încântați să aducem pentru prima dată personajele preferate din Plants vs. Zombies™ pe Nintendo Switch, oferind jucătorilor posibilitatea de a juca de oriunde, oricum își doresc. Controlul mișcărilor de pe Switch ne permite să încercăm o nouă abordare în Neighborville și, fie că te joci pe televizor sau în modul portabil, avem posibilitatea de a aduce la viață jocul și personajele sale în moduri care nu erau posibile înainte”, a spus Melvin Teo, Producer PopCap Vancouver.

 

Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition este primul joc dezvoltat pe motorul grafic Frostbite™ care va fi lansat pe platforma Nintendo Switch. Jocul va fi disponibil pe Nintendo Switch la prețul de 39,99 dolari, începând din data de 19 martie. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related