EA SPORTS UFC 4 a fost lansat global astăzi. Jucătorii pot concura pe Playstation® 4 și Xbox One pentru titlul de campion absolut

EA SPORTS UFC 4 a fost lansat global astăzi. Jucătorii pot concura pe Playstation® 4 și Xbox One pentru titlul de campion absolut

Opțiunea Created Fighter le permite jucătorilor să fie protagoniștii celei mai autentice și imersive experiențe din lumea artelor marțiale mixte. 

Electronic Arts Inc. a lansat astăzi EA SPORTS UFC 4, cel mai nou titlu din cadrul popularei francize UFC, care permite jucătorilor să domine ierarhiile UFC și să se confrunte cu jucători din toată lumea în noile moduri Blitz Battle sau Campionate Mondiale Online, pentru a cuceri titlul de campion absolut al Octagonului®. Jocul este disponibil pe PlayStation®4 și Xbox One începând de astăzi.

 

„Prin EA SPORTS UFC 4, ne-am concentrat pe crearea unei experiențe de joc autentice din lumea artelor marțiale mixte. De la îmbunătățirea mecanicilor de tip clinch și de doborâre ale adversarului, până la dinamica loviturilor și opțiunea de control Grapple Assist, oferim o experiență de joc mai profundă și accesibilă la toate nivelurile, pentru cei împătimiți”, a spus Brian Hayes (Director creativ EA SPORTS UFC 4).

„Am dezvoltat un sistem complet nou de progresie centrat pe opțiunea Created Fighter, care oferă jucătorilor recompense pentru fiecare luptă prin noul Connected Fighter Profile, pentru a etala personalitatea și realizările luptătorului lor.”

 

Jucătorii pot alege dintr-o varietate de moduri de joc. Aceștia pot avansa spre fruntea clasamentului cu ajutorul experienței îmbunătățite din Modul Carieră, care include un nou sistem de evoluție a luptătorilor prin care fiecare alegere este esențială pentru modelarea abilităților luptătorului. Jucătorul poate concura pentru a deveni campion absolut în noile moduri Blitz Battles sau se poate înfrunta cu jucători din întreaga lume în Campionatele Mondiale Online. În plus, jucătorii pot evolua în patru medii complet noi, care aduc un omagiu stilurilor fictive și istorice din sporturile de luptă, precum Backyard și Kumite.

În interiorul Octagonului, jucătorii vor vedea, auzi și simți fiecare lovitură decisivă prin reluări ale momentelor impactului și prim-planuri ale feței, după ce își pun adversarii la pământ. EA SPORTS Real Player Motion Tech îmbunătățește arta clinciurilor și oferă o dinamică mai mare asupra mecanicii de doborâre a adversarului, în timp ce o suită de noi animații și mișcări fac finalurile meciurilor mai interesante ca niciodată. Opțiunea Grapple Assist oferă control facil în arenă, iar schema de control rafinată permite o deschidere mai mare către varii combinații și poziționări.

Anul acesta, echipa de comentatori din cadrul Octagonului este formată din fostul campion UFC la categoriile ușoară și grea, Daniel „DC” Cormier, și comentatorul UFC, Jon Anik, care vor oferi o experientă nouă și distractivă.

 

„Să văd parcursul carierei mele de pe Octagon până în cabina de comentator și înapoi a fost o experiență incredibilă”, a spus Cormier.

„Va fi foarte distractiv să mă aud comentând luptele atunci când joc UFC 4, mai ales când pășesc în Octagon pentru a lupta cu personajul meu.”

 

EA SPORTS UFC 4 oferă o evoluție a jucătorului cu totul nouă în Modul Carieră, care permite caracterelor create să crească pe baza stilurilor utilizate la antrenamente sau lupte. Jucătorii pot obține mai mult de 1.600 de accesorii noi de echipament și peste 120 de emoții, care vor permite ilustrarea personalității luptătorului lor mai mult ca oricând, în timp ce avansează către statutul de superstar UFC.

Lansarea jocului EA SPORTS UFC 4 va fi marcată prin intermediul EA SPORTS UFC Virtual Fight Card, care va începe la ora 2:30 și va fi difuzat pe ESPN2, aplicația ESPN, canalele de YouTube și Twitch ale UFC. Gazdele evenimentului vor fi Mike Greenberg și Dianna Russini de la ESPN. Evenimentul va avea meciuri UFC 4 între gemenele Bella de la WWE Hall of Famers, una dintre vedetele de pe coperta jocului, Jorge Masvidal, alături de artistul Action Bronson, dar și alte lupte cu campionul la categoria grea, Tyson Fury, comediantul Spice Adams, creatorul de conținut Lirik și mulți alții.

Membrii EA Access au acces în octagon până la 10 ore. În plus, aceștia pot beneficia de 10% reducere la achiziționarea jocului complet și a punctelor UFC.

Conținutul EA SPORTS UFC 4 a fost stabilit ca fiind adecvat adolescenților peste 13 ani, potrivit Entertainment Software Rating Board (ESRB), și este disponibil pe PlayStation®4 și Xbox One, la prețul de 59,99$. Pentru mai multe informații despre jocurile EA SPORTS, inclusiv știri, videoclipuri, articole de blog, forumuri și aplicații de jocuri, vizitați website-ul oficial EA SPORTS UFC 4 pentru a vă conecta, a partaja și a concura. 

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. UFC, FIFA, Madden și NFL sunt proprietatea deținătorilor acestora și utilizate cu permisiunea lor.

 

UFC® este prima organizație de arte marțiale mixte (MMA) din lume, cu peste 318 milioane de fani și 102 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Organizația produce peste 40 de evenimente live, anual, în unele dintre cele mai prestigioase arene din întreaga lume, transmise către aproape un miliard de gospodării din mai mult de 175 de țări. Lista de sportivi din UFC prezintă cei mai buni sportivi de MMA din lume care reprezintă peste 65 de țări. Ofertele digitale ale organizației includ UFC FIGHT PASS®, unul dintre liderii serviciilor de streaming internaționale pentru sporturi de luptă. UFC a fost achiziționată în 2016 de compania globală de divertisment, sport și conținut Endeavour, împreună cu investitorii strategici Silver Lake Partners și KKR. UFC are sediul central în Las Vegas, Nevada. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related