Fii ultimul care frânează și condu la viteză maximă pentru a scrie istorie: EA SPORTS™ F1® 23 este disponibil acum la nivel global

Fii ultimul care frânează și condu la viteză maximă pentru a scrie istorie: EA SPORTS™ F1® 23 este disponibil acum la nivel global

Scrie istorie odată cu întoarcerea modului “Braking Point”, bucură-te cu încredere de noua tehnologie Precision Drive Pad și de îmbunătățirile aduse prin F1® Driver Handling și concurează împotriva oricărei echipe și oricărui pilot pe toate circuitele din ediția 2023 a FIA Formula One® World Championship™.

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a sărbătorit astăzi lansarea la nivel mondial a EA SPORTS™ F1® 23, un joc oficial al FIA Formula One World Championship™, disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC, prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam. Cu îmbunătățiri aduse manevrabilității, datorită feedback-ului venit chiar de la echipele din F1®, și cu tehnologia Precision Drive™ pentru controller, jucătorii vor avea parte de o experiență cu adevărat autentică atunci când vor concura împotriva fiecărei echipe și a fiecărui pilot pe toate circuitele sezonului din 2023, inclusiv pe mult-așteptatul Las Vegas Sprint Circuit™ și pe Losail International Circuit, Qatar. Jucătorii vor scrie istorie odată cu revenirea modului "Braking Point", ce aduce piloți noi, dar și piloți cu experiență pe care fanii deja îi admiră, precum și o echipă nouă, Konnersport, care încearcă să avanseze pe grilă.

 

"F1 23 are toate elementele îndrăgite de fani într-o competiție de Campionat Mondial, jucătorii fiind propulsați în universul Formula 1. În acest an, conectăm mai mulți jucători prin intermediul F1 World, oferind provocări noi și constante pe parcursul sezonului 2023 și un nou sistem de rating pentru siguranță, conceput pentru a promova o competiție multiplayer bazată pe respect", a declarat Lee Mather, Senior Creative Director în cadrul Codemasters. "Fie că se întrec la volan sau pe controller, jucătorii se vor simți în control datorită feedback-ului venit de la piloții reali ai acestui sezon de F1. Tehnologia noastră Precision Drive va revoluționa jocul pe controller și le va oferi jucătorilor un sentiment mai puternic despre cum este să manevreze unele dintre cele mai rapide vehicule din motorsport."

'Braking Point 2' continuă să se concentreze pe viețile tinerilor Aidan Jackson și a rivalului său, Devon Butler. În cel mai recent capitol, cei doi devin coechipieri în cadrul nou înființatei Konnersport Butler Racing Team, dar un pilot aflat pe trend ascendent, Callie Mayer, prima femeie care a câștigat Campionatul Mondial de F2™, așteaptă să primească o șansă în lumea plină de farmec a Formula 1®. Cu o miză atât de mare, deciziile și acțiunile de pe circuit și din afara acestuia vor determina nivelurile de Performanță și Reputație, deblocând obiective și recompense bonus pe parcursul celor două sezoane istovitoare.

"F1® World" este o parte centrală a experienței individuale și multiplayer a F1® 23, oferind piloților mai multe modalități de a se implica în sportul pe care îl iubesc, având la dispoziție atât conținut zilnic, săptămânal, cât și sezonier care se sincronizează la calendarul real al curselor din F1. Hub-ul care beneficiază de un nou look care îi ajută pe nou-veniții să se descurce prin lumea Formula 1®, prin dezvoltarea de provocări menite să îmbunătățească abilitățile înainte de a lupta pentru podiumuri. F1® World găzduiește modurile îndrăgite de fani, inclusiv Grand Prix și Time Trial și prezintă un nou sistem prin care se poate progresa, prin deblocarea unor upgrade-uri la mașini, grafice, costume de curse și căști. De asemenea, îmbunătățește conexiunea socială cu noul sistem destinat siguranței, care încurajează un mediu competițional corect prin integrarea piloților care au un mod de gândire asemănător. Modul Ranked, revizuit, se bazează pe mașini cu performanțe egale, astfel încât abilitățile piloților sunt puse în valoare datorită unui sistem împărțit pe divizii care include promovarea și retrogradarea.

Ca urmare a feedback-ului primit de la jucători, cursa de sprint (35%), disponibilă până acum doar în cadrul Formula 1® Esports Series, precum și Steagurile Roșii sunt noi adăugiri care aduc un plus de  strategie curselor din weekend. Alături de toate cele 23 de circuite din Campionatul Mondial de Formula 1 FIA 2023, inclusiv actualizări reale ce reflectă sezonul actual, F1® 23 mai include trei circuite suplimentare, Paul Ricard (Franța), Shanghai (China) și Portimão (Portugalia), disponibile atât pentru evenimentele F1®, cât și pentru cele F2™. Jocul include, de asemenea, modurile preferate de fani, printre care Career, My Team și Leagues - ce a primit o îmbunătățire substanțială, toate pot fi accesate prin EA Racenet, ce permite jucătorilor să creeze, să se alăture, să programeze și să gestioneze campionate multiplayer personalizate.

Ediția Champions F1® 23  îl are pe copertă pe actualul campion mondial și ambasador EA SPORTS Max Verstappen, ca prima vedetă ce apare solo pe copertă. Ediția exclusiv digitală vine cu Max Verstappen Racewear Pack, "Braking Point 2" Icons și Vanity Item Pack, Dual Entitlement*, un XP Boost, F1® World Bumper Pack, 18.000 PitCoin și patru noi My Team Icons, Nigel Mansell, Jamie Chadwick, Pastor Maldonado și Kamui Kobayashi.

Pentru a sărbători lansarea jocului și cea de-a 60-a aniversare a McLaren, jucătorii pot participa la un eveniment special F1® World și pot câștiga designul McLaren Triple Crown pentru mașina lor F1® World. Acesta se bazează pe un design special pe care echipa l-a prezentat la Grand Prix-ul de la Monaco, care simbolizează cele mai mari realizări ale sale în motorsport. Multe alte evenimente cu recompense speciale care sunt sincronizate cu actualul sezon de Formula 1 vor urma în lunile următoare.

*Disponibil doar pe PlayStation și Xbox

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.    

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat venituri nete de 7 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™  și F1™.    

EA, EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune. EA, EA SPORTS și logo-ul EA SPORTS sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. FIFA și Logo-ul Oficial FIFA sunt deținute de FIFA. Toate drepturile rezervate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related