Piloții Formula 1® își ghicesc coeficienții cu ocazia lansării EA SPORTS F1® 23

Piloții Formula 1® își ghicesc coeficienții cu ocazia lansării EA SPORTS F1® 23

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), în parteneriat cu Formula 1®, a lansat astăzi coeficienții piloților pentru EA SPORTS F1® 23,  joc oficial al FIA Formula One World Championship™, care va fi disponibil pe 16 iunie. Max Verstappen, Charles Leclerc, George Russell, Lando Norris, Kevin Magnussen, Valtteri Bottas, Nyck de Vries alături de alți piloți de la grila de start au acceptat provocarea "Guess the Rating" pe perioada weekend-urilor din Monaco și Barcelona, dezvăluindu-și reacțiile la vederea coeficienților primiți în joc.

Pentru a calcula coeficienții de la momentul lansării, EA SPORTS a cumulat și analizat rezultatele și performanțele reale ale piloților din sezonul 2023 al Formula 1® până la FORMULA 1 MIAMI GRAND PRIX din acest an, inclusiv. Cu ajutorul experților F1®, Anthony Davidson și Alex Jacques, pentru a privi dincolo de date și a separa pilotul de monopost, studioul și-a actualizat algoritmul pentru a fi mai reprezentativ pentru performanța actuală a unui pilot și mai puțin dependent de istoricul acestuia. Coeficienții dinamici din modul My Team al jocului se vor actualiza la fiecare câteva curse, reflectând acțiunea și momentele captivante de pe circuit și din afara acestuia.

Coeficienții dinamici sunt separați în patru categorii, pe lângă scoringul final. Acestea sunt:

  • Experiență (EXP): Bazat pe numărul de starturi acumulate în timpul carierei. 
  • Racecraft (RAC): Abilitatea unui pilot de a termina cursa pe o poziție superioară celei de început.  
  • Awareness (AWA): Cât mai puțin timp petrecut în camera stewarzilor. De asemenea, penalizările din viața reală vor avea un impact asupra punctajului în această categorie.  
  • Pace (PAC): Sunt avantajați cei care obțin cel mai bun timp în calificări și care au cele mai multe ture rapide. De asemenea, vor fi luați în considerare piloții care își întrec coechipierii. 
  • Rating (RTG): Media celor patru coeficienți de mai sus. Acest coeficient general va oscila în timpul sezonului, în funcție de performanță. 

„Este foarte captivant să vezi pasiunea, prietenia și glumele generate în cadrul unui Driver Ratings alături de piloții Formula 1," a declarat John Merchant, F1® Brand Director în cadrul Codemasters. „Anul acesta am lucrat îndeaproape cu grupul nostru de experți pentru a oferi un echilibru mai bun între piloții cu experiență și cei aflați la începutul sau la mijlocul carierei, în special când ne referim la coeficienții de experiență ai acestora. Vom actualiza statisticile piloților pe parcursul sezonului F1 pentru a ne asigura că jocul rămâne pe deplin aliniat sportului pe toată durata sezonului."

Clasamentul Piloților F1® 23 disponibil la lansarea jocului este aici:

Clasamentul Piloților F1® 23 reprezintă un element cheie din My Team, modul pilot-proprietar care le oferă jucătorilor oportunitatea de a-și construi un istoric în F1®, cu una dintre echipele favorite sau ca  a unsprezecea echipă din grilă. Jucătorii se vor putea bucura de mai multe funcții noi F1® 23 în cadrul modului „My Team", inclusiv de mult așteptatul circuit Las Vegas Strip™ și circuitul Internațional Losail, de introducerea steagurilor roșii și a distanței de 35% solicitate de comunitate, care cresc entuziasmul și consolidează strategia din joc, precum și de manevrabilitatea îmbunătățită și de tehnologia Precision Drive™ ce sporește încrederea și controlul.

Ediția Champions a F1® 23, care se lansează pe 13 iunie, include 8 My Team Icons noi, inclusiv Nigel Mansell, Kamui Kobayashi, Pastor Maldonado și Jamie Chadwick.

F1® 23 se lansează pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin intermediul aplicației EA, Epic Game Store și Steam.

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.    

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat venituri nete de 7 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FC, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™  și F1™. 

EA, EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci comerciale ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune. EA, EA SPORTS și logo-ul EA SPORTS sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. FIFA și Logo-ul Oficial FIFA sunt deținute de FIFA. Toate drepturile rezervate.     

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related