Designul monopostului ALFA ROMEO din sezonul 2023 disponibil în EA SPORTS™ F1® 22

Designul monopostului ALFA ROMEO din sezonul 2023 disponibil în EA SPORTS™ F1® 22

Jucătorii pot alege noul monopost C43 înainte de startul sezonului de Formula 1® .
Începând cu 2 martie, EA SPORTS F1® 22 intră în librăria EA Play. 

Codemasters™ și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) le oferă fanilor acces la monopostul Alfa Romeo C43 pentru sezonul 2023, via EA SPORTS F1® 22. Această premieră din joc este disponibilă pentru toți jucătorii în modul Time Trial, înainte de testele din pre-sezon FORMULA 1 ARAMCO, care vor debuta la sfârșitul acestei săptămâni.

Grafica monopostului pe care Valtteri Bottas și Zhou Guanyu îl vor pilota în Campionatul de Formula 1 FIA 2023, îmbină culorile roșu și negru, fiind o evoluție a modelului anterior, care a ocupat locul 6 în clasamentul constructorilor în 2022 – cel mai bun rezultat în ultimul deceniu.  

„Testele din pre-sezon reprezintă un moment foarte așteptat din calendarul Formula 1 și prima oportunitate ca fanii să vadă noile monoposturi pe circuit. Suntem bucuroși să luăm parte la restartul din 2023, oferind jucătorilor șansa de a fi printre primii care testează și concurează cu monopostul C43.”, a declarat John Merchant, F1 Global Brand Director în cadrul EA SPORTS.

„Fanii sunt totul pentru noi, iar faptul că le putem oferi șansa de a pilota noul monopost Alfa Romeo C43 înainte să-l vadă pe pistă e o premieră pentru jocurile video oficiale F1,” spune Alessandro Alunni Bravi, Managing Director Sauber Group și reprezentant Alfa Romeo F1 Team. „Suntem mândri să fim printre primii care iau parte la o astfel de abordare inovatoare, însă asta nu e tot: mai avem multe lucruri plănuite pentru întreg sezonul și abia așteptăm să le dezvăluim.”

Mai mult, EA SPORTS F1® 22 va fi adăugat în librăria EA Play (The Play List) începând cu 2 martie, jocul fiind disponibil pentru membrii EA Play și Xbox Game Pass Ultimate. Jucători cu platforme Xbox, PlayStation sau PC vor putea să se bucure de adrenalina din Formula 1® cu cea mai autentică experiență a apogeului sporturilor cu motor.

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în divertismentul digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru console conectate la internet, dispozitive mobile și computere personale.

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat un venit net de aproximativ 7 miliarde USD. Cu sediul în Redwood City, California, EA este recunoscută pentru un portofoliu de mărci de înaltă calitate, apreciate de critici, precum EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1® . 

EA SPORTS, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims, Titanfall, Plants vs. Zombies, Codemasters, DiRT, GRID și Project CARS sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și Formula 1 sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt utilizate cu permisiune.

Codemasters este un dezvoltator și editor britanic de jocuri video premiat, cu tradiție de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria oficială de jocuri video F1® câștigătoare a premiului BAFTA.

Codemasters este un studio Electronic Arts (NASDAQ: EA).

Jocul F1® 22 este un produs oficial al FIA Formula One World Championship. © 2022 Electronic Arts Inc. EA, EA SPORTS, logo-ul EA SPORTS, Codemasters, EGO și logo-ul Codemasters sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc.

Sigla F1 FORMULA 1, sigla F1, FORMULA 1, F1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX și mărcile aferente sunt mărci înregistrate ale Formula One Licensing BV, o companie Formula 1. © 2022 Imagini de copertă ale Formula One World Championship Limited, o companie Formula 1. Licențiat de Formula One World Championship Limited.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related