Coeficienții piloților din EA SPORTS™ F1® 22 au fost actualizați pentru a reflecta performanța de la mijlocul sezonului

Coeficienții piloților din EA SPORTS™ F1® 22 au fost actualizați pentru a reflecta performanța de la mijlocul sezonului

Noii coeficienți ai piloților reflectă performanțele acestora pe circuit, acoperind inclusiv Marele Premiu FORMULA 1 ARAMCO MAGYAR NAGYDÍJ 2022. Russell îl depășește pe Leclerc în Top 3 iar Guanyu este pilotul care și-a îmbunătățit cel mai mult performanțele.

Podium Pass Series 2 se lansează pe 24 August și include accesorii inspirate de Lando Norris, disponibile pentru toți jucătorii. 

Codemasters™ și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au dezvăluit astăzi o coeficienții actualizați ai piloților EA SPORTS F1® 22 - disponibil pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC. În acest sezon, experții Formula 1®  David Croft, Alex Jacques și Anthony Davidson colaborează cu studioul pentru a adapta coeficienții astfel încât să reflecte îndeaproape performanțele piloților de pe circuit. În timp ce Max Verstappen și Lewis Hamilton și-au păstrat pozițiile în topul clasamentului, George Russell îl depășește pe Charles Leclerc în cursa pentru locul trei. De asemenea, și în a doua jumătate a clasamentului există schimbări semnificative.

Coeficienții a șase piloți s-au îmbunătățit, printre care Zhou Guanyu, George Russell și Mick Schumacher, urcând în clasament. În ciuda unor abandonuri la începutul sezonului, evoluția generală a pilotului Alfa Romeo, Gyanyu, a crescut cu cinci puncte, având coeficienți îmbunătățiți în ceea ce privește aspectele de Experience, Racecraft și Pace. Podiumurile obținute de Russell în ultimele două curse au făcut ca rating-ul acestuia să crească de la 90 la 92, cu îmbunătățiri în materie de Racecraft și Pace. Mai mult, performanțele lui Schumacher la Silverstone și la Marele Premiu al Austriei i-au îmbunătățit scorul general (Overall Rating) cu două puncte, având coeficienți îmbunătățiți în materie de Experience, Racecraft și Awareness. Max Verstappen, Carlos Sainz Jr. și Daniel Ricciardo au avut de asemenea o evoluție pozitivă.

„Clasamentele piloților F1® 22 sunt un element cheie al modului My Team, modul de joc pilot-proprietar. Prin actualizările aduse în concordanță cu sezonul real, jocul este cât mai realist posibil.”, spune Paul Jeal, F1® Senior Franchise Director în cadrul Codemasters. „În timp ce bătălia de pe circuit dintre Red Bull, Mercedes și Ferrari a fost inclusă în ultima actualizare, am observat și schimbări majore în ceea ce privește restul grilei de start, cu oportunități atât fructificate cât și ratate de fiecare dintre piloți.”

Performanțele inconsecvente care au avut loc de la Monaco până la Marele Premiu al Ungariei au influențat negativ coeficienții unor piloți. Rating-ul general al lui Valtteri Bottas, Charles Leclers și Yuki Tsunoda a scăzut, din cauza factorului de Pace, în timp ce coeficienții de Awareness și Racecraft ai lui Pierre Gasly i-au influențat negativ scorul. De asemenea, Esteban Ocon și Nicolas Latifi au pierdut câte un punct în Clasamentul General.

Coeficienții piloților sunt împărțiți în patru categorii, alcătuind un scor general. Categoriile sunt:

  • Experience (EXP): Bazat pe numărul de starturi acumulate în timpul carierei.
  • Racecraft (RAC): Abilitatea unui pilot de a termina campionatul pe o poziție superioară față de cea de început.
  • Awareness (AWA): Cu cât mai puțin timp petrecut în camera stewarzilor, cu atât mai bine. De asemenea, penalizările din viața reală vor avea un impact asupra punctajului în această categorie.
  • Pace (PAC): Sunt avantajați cei care obțin cel mai bun timp în calificări și care au cele mai multe ture rapid. De asemenea, vor fi luați în considerare piloții care își întrec coechipierii.
  • Rating (RTG):Media celor patru coeficienți de mai sus. Acest coeficient general va oscila în timpul sezonului, în funcție de performanță.

În plus, F1® 22 introduce Podium Pass Series 2* în My Team și modurile online, pe 24 August. Noua serie este inspirată de Festivalul din Mijlocul Toamnei (Mid-Autumn Festival), cunoscut și ca Festivalul Lunii și sărbătorit în cultura chineză. Jucătorii pot obține accesorii in-game precum un set inspirat de Lando Norris pentru free tier sau felinare speciale pentru VIP Tier.

După două sesiuni de trial, opțiunea de cross-play va fi integrată ccomplet în joc pe 24 August. Jucătorii vor putea concura împotriva prietenilor indiferent de platformă și se vor putea conecta cu jucători din întreaga lume.

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

Compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 reprezintă proprietatea deținătorilor mărcii și sunt utilizate cu permisiunea lor.

Codemasters este un dezvoltator și editor britanic de jocuri video premiat, cu tradiție de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria oficială de jocuri video F1® câștigătoare a premiului BAFTA.

Codemasters este un studio Electronic Arts (NASDAQ: EA).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related