Kaizen Gaming, grupul care deține BETANO a fost desemnat de EGR drept cel mai bun operator din industrie

Kaizen Gaming, grupul care deține BETANO a fost desemnat de EGR drept cel mai bun operator din industrie

BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, anunță că grupul Kaizen Gaming, din care face parte, a fost desemnat Operatorul Anului și Cel mai Bun Operator de Pariuri Sportive în cadrul galei EGR Operator Awards 2022.

Distincția Operatorul Anului, acordată de EGR, este cel mai important titlu pe care îl poate primi o companie din sectorul eGaming, premiile EGR fiind considerate Oscarurile industriei de profil. În data de 27 octombrie 2022, la Londra, Kaizen Gaming a concurat cu cei mai importanți jucători internaționali și a fost desemnat, pe lângă Operatorul Anului 2022, și cel mai bun Operator de Pariuri Sportive. Cele două premii vin ca o nouă recunoaștere a inovațiilor, ofertei diversificate și a serviciilor exemplare pe care Kaizen Gaming le oferă utilizatorilor din toată lumea prin cele două branduri ale sale, BETANO și STOIXIMAN. Anul acesta, EGR Operator Awards a reunit peste 100 de companii de top din întreaga lume, care au depus peste 250 de înscrieri în toate categoriile competiției.

Premiul Operatorul Anului este o realizare majoră pentru Kaizen Gaming. Constituie o recunoaștere foarte importantă în industria noastră și este dovada că eforturile celor peste 1.500 de membri ai echipei Kaizen Gaming, sunt încununate cu succes. În 2022 compania noastră împlinește 10 ani de activitate, iar acest premiu marchează în cel mai bun mod posibil acest punct marcant în evoluția noastră. Ne amintește cât de departe am ajuns în acești ani, dar și efortul pe care îl depunem în fiecare zi pentru a oferi milioanelor de jucători din întreaga lume o experiență de joc distractivă, sigură și responsabilă”, a declarat George Daskalakis, fondator și CEO, Kaizen Gaming.

Premiile EGR recompensează în fiecare an performanța la cel mai ridicat nivel, în timp ce titlul de Operatorul Anului indică excelența pe toate palierele. Suntem onorați că prezența noastră constantă din ultimii ani printre câștigători, a culminat anul acesta cu cea mai importantă distincție din industrie. Acest premiu ne validează eforturile susținute de până acum și ne motivează să păstrăm același ritm alert în ceea ce privește inovațiile și promovarea divertismentului responsabil. Împărtășind același sistem de valori, tehnologii și politici unitare, premiile obținute de Kaizen Gaming reflectă prestația întregului grup prin cele două branduri, BETANO și STOIXIMAN ”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano Romania.

În această ediție a Premiilor EGR, Kaizen Gaming, a mai figurat pe lista scurtă în 9 categorii și a primit încă 4 mențiuni foarte apreciate. În 2021, juriul competiției a desemnat compania drept Operatorul Anului pentru Pariuri de Fotbal și Operatorul Anului pentru Servicii Clienți.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 10 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită, printre care:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Liga Națională de Golf BETANO;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO;
  • sportivi precum cea mai bună luptătoare a României, Alina Vuc, și pilotul de raliu Simone Tempestini.

În 2022, Betano a câștigat premiul de Operatorul Anului, acordat de EGR Operator Awards, echivalentul Premiilor Oscar în lumea jocurilor de noroc online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related