TikTok anunță actualizări privind platforma API pentru cercetători

TikTok anunță actualizări privind platforma API pentru cercetători

TikTok a anunțat recent dezvoltarea API-urilor pentru cercetare (Application Programming Interface/ Interfața de programare a aplicațiilor), ca parte a angajamentului companiei de a oferi și mai multă transparență în legătură cu modul în care operează platforma. TikTok susține cercetarea independentă și în ultimele luni a colaborat cu cercetători, academicieni și societăți civile, cu scopul de a oferi și mai multe informații despre ceea ce construiește platforma.

Astăzi, TikTok anunță că va lansa o versiune beta a platformei API de cercetare. Pentru început, TikTok a apelat la experți în dezinformare, extremism violent, comportament motivat de ură și tehnologii emergente, membri ai Consiliilor Consultative de Conținut și Siguranță ale TikTok, pentru testarea unei versiuni inițiale a platformei API pentru cercetare. Experții vor avea acces la date publice, în timp ce TikTok va colecta feedback-ul acestora în legătură cu experiența de utilizare și experiența generală. Compania își propune să asculte și să aplice opiniile testerilor și să creeze un API care să răspundă nevoilor comunității științifice, în timp ce respectă confidențialitatea comunității, astfel încât să ofere în curând acces la scară largă pentru cercetători.

Pe lângă platforma API de cercetare, TikTok lucrează de asemenea la dezvoltarea unui API de moderare a conținutului. În următoarele luni, compania va anunța mai multe detalii legate de disponibilitatea la scară largă și va actualiza Centrul de Transparență cu informații despre API-urile pentru cercetători, dar și cu instrucțiuni pentru acces.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related