Glovo dezvoltă parteneriatul cu Mobexpert și aduce în platformă peste 3000 de produse ale retailerului român de mobilier și decorațiuni

Glovo dezvoltă parteneriatul cu Mobexpert și aduce în platformă peste 3000 de produse ale retailerului român de mobilier și decorațiuni
  • 11 locații ale Mobexpert din România sunt disponibile în platforma Glovo
  • Utilizatorii Glovo au acces la peste 3000 de produse din categorii precum corpuri de iluminat, covoare, veselă, produse pentru gătit, textile pentru masă, tablouri, ceasuri, oglinzi, așternuturi și cuverturi, textile baie, obiecte decorative, plante și ghivece, precum și la noua colecție de decorațiuni pentru Crăciun.
  • Timpul de livrare este sub 60 de minute pentru produsele din cele 11 magazine Mobexpert, în plus, orice produs poate fi ambalat pentru cadou și livrat imediat la adresa dorită.

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, adaugă Mobexpert pe lista partenerilor și aduce în  platformă peste 3000 de produse ale retailerului român de mobilier și decorațiuni.

Utilizatorii aplicației Glovo din București, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Pitești, Suceava, Timișoara și Brașov pot alege din peste 3000 de produse pentru casă din colecția retailerului Mobexpert.

Clienții Glovo au posibilitatea de a comanda decorațiuni pentru casă și birouri, covoare, corpuri de iluminat, veselă și produse pentru gătit, textile masă, așternuturi și cuverturi, tablouri, dar și lumânări, parfumuri pentru casă, obiecte decorative, plante sau ghivece, iar produsele vor fi livrate în mai puțin de 60 de minute. În categoria produselor care pot fi livrate imediat intră și noua colecție de decorațiuni pentru Crăciun. De asemenea, orice produs poate fi ambalat pentru cadou și livrat la adresa dorită în aceeași zi.

“Pentru noi, parteneriatul cu Mobexpert reprezintă o altă modalitate prin care reușim să fim mai aproape de nevoile utilizatorilor noștri și un pas înainte înspre atingerea scopului de a transforma Glovo într-un mall ce încape în buzunarul fiecăruia dintre noi. Prezența Mobexpert în aplicație vine să întărească promisiunea Glovo de a livra orice produs, în orașele în care este prezent.”, a declarat Iustinian Belghir, General Manager Glovo România și Moldova.

“Ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim atât produse de calitate cât și termene rapide de livrare. Parteneriatul cu Glovo ne permite să oferim produsele din colecția de decorațiuni în cel mai scurt timp, la adresa dorită. Putem livra inclusiv decorațiuni pentru Crăciun sau cadouri gata împachetate pentru cei dragi. Ne așteptăm la un interes crescut în perioada imediat următoare, și ulterior, la dezvoltarea proiectului pentru alte categorii de produse Mobexpert.”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul.

Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Mobexpert este o companie vertical integrată, care pornește cu designul și proiectarea produselor, trece cu acestea prin fabricare și retail, până în spațiul clientului final. Reţeaua regională a Mobexpert numără 28 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online, www.mobexpert.ro

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 milioane euro. Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related