Disney+ lansează, din 11 ianuarie, serialul original „Bun venit la Chippendales”, o saga polițistă inspirată din fapte reale

Disney+ lansează, din 11 ianuarie, serialul original „Bun venit la Chippendales”, o saga polițistă inspirată din fapte reale

„Bun venit la Chippendales” redă povestea scandaloasă a lui Somen „Steve” Banerjee, un imigrant indian care a fondat cel mai mare imperiu de dans masculin din lume și care nu a lăsat nimic să-i stea în cale în atingerea scopurilor sale.

Multă lume a auzit de clubul de dansatori de peste Ocean, Chippendales, dar nu toată lumea cunoaște povestea din spatele acestui brand celebru, ce a făcut înconjurul lumii, dar mai ales viața scandaloasă a creatorului Steve Benerjee. Acest serial difuzat de Disney+ spune povestea inspirată din fapte reale a indianului care a fost dispus să sacrifice totul pentru a-și construi un nume în America. Lăcomia și dorința de putere au dus la intrigi de culise și la conspirații fatale, pe măsură ce brandul a dobândit notorietate. Pe lângă show-urile care au revoluţionat industria entertainmentului, adevărata poveste a lui Chippendales înseamnă incendiere, asasini plătiţi, afaceri dezastruoase, crimă, toate alimentate de invidie, nesiguranţă şi lăcomie.

Din distribuția plină de celebrități a producției „Bun venit la Chippendales” fac parte Kumail Nanjiani („The Big Sick”), Murray Bartlett („The White Lotus”), Juliette Lewis („Yellowjackets”) și Annaleigh Ashford („American Crime Story”), iar printre invitații recurenți se numără Quentin Plair ("The Good Lord Bird"), Robin de Jesús ("tick, tick... BOOM! "), Andrew Rannells ("Girls5eva") și Spencer Boldman (“Cruise”), alături de vedetele invitate Nicola Peltz Beckham ("Holidate") și Dan Stevens ("Gaslit").

Robert Siegel și Nanjiani sunt producători executivi alături de Dylan Sellers, Jenni Konner, Matt Shakman, Emily V. Gordon, Nora Silver și Rajiv Joseph, care scrie pentru serial împreună cu Mehar Sethi. Siegel și Konner sunt co-showrunners, iar Shakman este regizorul. Jacqui Rivera este producător co-executiv, iar Annie Wyman este co-producător. 

 

 

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related