Biblioteca video National Geographic, disponibilă, în premieră, în aplicația Focus Sat

Biblioteca video National Geographic, disponibilă, în premieră, în aplicația Focus Sat

Biblioteca video National Geographic, un serviciu de conținut TV premium, a fost lansată, în premieră în România, în aplicația Focus Sat în parteneriat cu National Geographic.

Noua bibliotecă video National Geographic oferă o selecție amplă de filme și serii documentare de tip edutainment, care combină componenta educațională a procesului de învățare cu distracția. Teme moderne, dar și clasice sunt explorate pe fundalul unor imagini care taie respirația. Clienții care activează aplicația Focus Sat au acum acces la această colecție a celor mai bune documentare de la National Geographic și National Geographic Wild.

 

“Suntem încântați să putem oferi publicului din România acest nou serviciu premium, biblioteca video National Geographic, prin aplicația Focus Sat. Acum documentarele unice de la National Geographic se pot viziona nu numai la televizior, ci și pe orice tip de dispozitiv mobil”, a declarat Marlena Pasowski (Affiliate Distribution Director, The Walt Disney Company Central Europe).

 

“Adăugarea acestui serviciu premium nou este un pas important în procesul de îmbogățire a conținutului aplicației noastre Focus Sat. Filmele și seriile documentare sunt urmărite cu interes deosebit de publicul nostru. Mult timp au dominat programele TV lineare, însă tehnologia avansată a dus la o nouă experiență de a trăi televiziunea. Suntem bucuroși să putem pune acest serviciu inovator la dispoziția clienților noștri”, a adăugat Mihai Tilina (Director General, Eviso Marketing Advisory România S.A.)

 

Clienții Focus Sat pot alege să vizioneze din mai multe teme de interes care includ natura, spațiul, istoria, știința și tehnologia, dezastrele naturale etc., dintr-un portofoliu de 500 de titluri (care includ și format 4K) dintre cele disponibile pe National Geographic.

Pentru iubitorii explorărilor spațiale, seria extraordinară Cosmos dezvăluie prin intermediul noilor descoperiri științifice cât de uimitor este universul care ne înconjoară. Misterele cosmosului se vor dezvălui așa cum nu au mai fost văzute până acum și vom putea arunca o privire chiar și în viitor. Iubitorii de natură - și nu numai - vor fi impresionați de emisiunile captivante despre Rechini. Cei care vor să găsească un răspuns la misterele din istorie vor regăsi filme și serii dedicate Celui De-al Doilea Război Mondial, iar iubitorii de mister vor fi încântați să descopere varietatea seriei de top Mistere și Legende.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related