PepsiCo România obține certificarea internațională Top Employer pentru al zecelea an consecutiv

PepsiCo România obține certificarea internațională Top Employer pentru al zecelea an consecutiv

PepsiCo România a obținut pentru al zecelea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top, acordată de Top Employers Institute din Olanda. Certificarea PepsiCo drept Angajator de Top demonstrează angajamentul PepsiCo de a promova un mediu pozitiv și favorabil incluziunii și de a crea oportunități semnificative pentru angajații săi, oferindu-le posibilitatea de a avea un impact, de a dobândi noi abilități și de a-și construi cariere de succes.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor sondajului său privind cele mai bune practici de Resurse Umane. Sondajul acoperă 6 domenii de resurse umane, abordând 20 de subiecte care includ: strategia legată de angajați, mediul de lucru, atragerea noilor talente, învățare, bunăstare, diversitate și incluziune, dar și multe altele.

Suntem mândri că am obținut această recunoaștere extraordinară din partea The Top Employers Institute pentru al zecelea an consecutiv. Știm că succesul poate fi atins doar atunci când oamenilor noștri li se oferă spațiul și oportunitatea de a colabora, de a inova și de a se dezvolta ca parte a unei echipe diverse și incluzive. Cultura noastră organizațională, pe care o numim the PepsiCo Way, este parte integrantă a succesului nostru și ne încurajăm angajații să trăiască the PepsiCo Way, să acționeze cu integritate, să vorbească fără teamă, să ridice ștacheta în ceea ce privește talentul și diversitatea și să sărbătorească succesul. Vom continua să ridicăm standardele privind incluziunea și talentul în cadrul companiei și al echipei noastre, principalul motor al succesului nostru ca organizație.”, a declarat Annie Griffith-Swain, HR Director PepsiCo East Balkans.

"Vremurile excepționale scot la iveală ce este mai bun din oameni și din organizații. Și am fost martorii acestui lucru în cadrul programului nostru de certificare Top Employers din acest an: performanțe excepționale din partea Top Employers 2023. Acești angajatori au demonstrat întotdeauna că le pasă de dezvoltarea și bunăstarea oamenilor lor. Procedând astfel, ei îmbogățesc în mod colectiv piața muncii. Suntem mândri să anunțăm și să sărbătorim grupul de angajatori de top orientați spre oameni din acest an: Angajatori de Top 2023.", a declarat David Plink, CEO Top Employers Institute.

PepsiCo a fost, de asemenea, recunoscută ca Global Top Employer pentru al treilea an consecutiv în 2023.

Programul a certificat și recunoscut peste 2.000 de Top Employers din 121 de țări/regiuni de pe cinci continente.  

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 79 de miliarde dolari în 2021, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este alcătuit dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, incluzând numeroase branduri iconice ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.

Principiile PepsiCo sunt în linie cu viziunea noastră de a fi lider global în industria alimentară și de băuturi răcoritoare conform conceptului Winning with PepsiCo Positive (pep+). pep+ este transformarea noastră strategică completă, care pune sustenabilitatea și capitalul uman în centrul modului în care vom crea valoare și creștere, prin operarea în limitele planetare și inspirând schimbări pozitive pentru planetă și oameni. 

Top Employers Institute este autoritatea globală pentru recunoașterea excelenței în Practicile de resurse umane. Ajutăm la accelerarea dezvoltării acestor practici pentru a dezvolta piața muncii. Prin Programul de Certificare Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. Înființat în urmă cu peste 30 de ani, Top Employers Institute a certificat peste 2.052 de organizații din 121 de țări/regiuni. Acești Angajatori de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 9,5 milioane de angajați la nivel global.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related