PeliPartners a decis promovarea Denisei Frîncu în rolul de Senior Associate

PeliPartners a decis promovarea Denisei Frîncu în rolul de Senior Associate
Denisa Frincu, PeliPartners

PeliPartners a decis promovarea Denisei Frîncu în rolul de Senior Associate de la 1 ianuarie 2023.

Denisa Frîncu a fost implicată într-o varietate de tranzacții și analize juridice, inclusiv investigații juridice de due diligence pentru achiziția de bunuri imobiliare, dezvoltarea proiectelor imobiliare, redactarea și negocierea de diverse contracte. De asemenea, a acordat asistență juridică și cu privire la reglementările de protecție împotriva incendiilor și aspecte de energie regenerabilă.

Unul dintre proiectele recente în care a fost implicată Denisa Frîncu este asistarea grupului Forte Partners în vânzarea clădirii U Center 1 către Pavăl Holding. De asemenea, Denisa a acordat asistență unui dezvoltator logistic belgian în legătură cu achiziția unei facilități logistice din partea vestică a României, incluzând o analiză complexă de due diligence, structurarea tranzacției și asistență cu privire la finalizarea tranzacției.

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related