PeliPartners a asistat Mitiska REIM în procesul de vânzare a celor 25 de parcuri de retail deținute în România

PeliPartners a asistat Mitiska REIM în procesul de vânzare a celor 25 de parcuri de retail deținute în România
Oana Badarau, Madalina Fildan

PeliPartners a asistat Mitiska REIM în cea mai mare tranzacție de real estate a anului 2023, procesul de vânzare a celor 25 de parcuri de retail deținute în România, către LCP Group, parte a M Core.

„Le mulțumim partenerilor noștri de la Mitiska REIM pentru cei 8 ani de colaborare și suntem încântați că le-am fost alături în cea mai mare tranzacție de real estate a anului 2023 în România și una dintre cele mai mari din CEE. Am fost alături de Mitiska REIM de la achiziția  pachetui complet de acțiuni, la dezvoltarea continuă a parcurilor de retail, procesul de refinanțare a portofoliului și actuala ieșire din România”, a declarat Oana Bădărău, Partner, Head of Real Estate & PPP PeliPartners.

Echipa PeliPartners pentru aceasta etapa a proiectului a fost formată din Oana Bădărău (Partner), Mădălina Fildan (Managing Associate), Delia Lepădatu (Senior Associate) Alexandra Ioniță (Managing Associate), Ioana Waszkiewicz (Senior Associate), Oana Bucșa (Managing Associate), Antonia Nica (Senior Associate) și Denisa Frîncu (Senior Associate).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related