PeliPartners a asistat Skanska în procesul de vânzare a clădirilor 6.2 și 6.3 din Campusul 6 București

PeliPartners a asistat Skanska în procesul de vânzare a clădirilor 6.2 și 6.3 din Campusul 6 București

PeliPartners a asistat Skanska în procesul de vânzare a clădirilor 6.2 și 6.3 din Campusul 6 București către S IMMO AG, cea mai mare tranzacție a dezvoltatorului suedez pe piața locală, în valoare de 97 milioane de euro.

Vânzarea celor două clădiri Clasa A de 11 etaje, cu o suprafață totală de 38,000 mp, a fost realizată în decembrie 2020, însă tranzacția a fost finalizată odată cu transferul de proprietate asupra activelor către compania austriacă S IMMO AG în iunie 2021.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Oana Bădărău, Partner and Head of Real Estate la PeliPartners, și a inclus pe Mădălina Fildan Răileanu, Senior Associate și Antonia Nica, Associate.

 

„A fost un privilegiu să asistăm Skanska în această călătorie: dezvoltarea șiînchirierea către chiriașii de top și în cele din urmă vânzarea unui proiect de referință în București. Această tranzacție arată, de asemenea, că afacerile cu active de înaltă calitate sunt oportunități valoroase pentru piața de investiții din România în 2021”, declară Oana Bădărău, Partner and Head of Real Estate la PeliPartners.

 

Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related