PeliPartners a asistat WDP în achiziția centrului logistic Arad Business Park

PeliPartners a asistat WDP în achiziția centrului logistic Arad Business Park

PeliPartners a asistat WDP în achiziția centrului logistic Arad Business Park, cu o suprafață de peste 42.000 mp, sub forma unei tranzacții de tip business transfer. PeliPartners a acordat asistență juridică pe tot parcursul procesului, inclusiv cu privire la analiza de due diligence și la negocierea și semnarea documentelor tranzacției.

„Suntem încântați să fim alături de clientul nostru, WDP, într-o nouă tranzacție care contribuie la extinderea prezenței WDP pe piața locală. Tranzacția pe care am încheiat-o arată că piața logistică din România este în continuă expansiune”, a spus Oana Bădărău, Partner PeliPartners.

Achiziția centrului logistic Arad Business Park reprezintă o tranzacție strategică, atât pentru WDP, cât și pentru piața logistică din România. Mulțumim partenerului PeliPartners pentru asistența juridică oferită de-a lungul întregului proces, având o contribuție valoroasă în încheierea acestei tranzacții. Ne bucurăm să colaborăm cu un partener alături de care experiența expertiza dobândite de către ambele părți pe parcusul unei lungi perioade de activitate sunt valorificate, prin realizare cu succes a unor astfel de tranzacții, care contribuie în mod direct la dezvoltarea pieței logistice din România”, a declarat Adrian Vițelaru, Chief Operating Officer WDP România.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Oana Bădărău (Partner) și Mădălina Fildan (Senior Associate) și le-a inclus pe Adrada Bogeag (Associate) și Delia Catrina (Associate).   

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

WDP dezvoltă și investește în domeniul imobiliar logistic. WDP are aproximativ 6 milioane m² de proprietăți în portofoliul său. Acest portofoliu internațional de clădiri seminindustriale și logistice cuprinde peste 270 de locații la principalele centre logistice pentru depozitare și distribuție în Belgia, Olanda, Franța, Luxemburg, Germania și România. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related